Cesare Canevari

Regisseur

Cesare Canevari is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

L' Ultima orgia del IIIe reich

1976 | Drama, Erotiek

Italië 1976. Drama van Cesare Canevari. Met o.a. Daniela Levy, Marc Loud, Maristella Greco, Fulvio Ricciardi en Caterina Barbero.

Op het puin van een concentratiekamp ontmoet Lise, een overlevende van het kamp, Conrad, een ex-SS-officier. De man foltert en verkracht haar. Lise zal echter voor hem getuigen op zijn proces en de man wordt vrijgesproken. Dan vermoordt ze hem. In alle opzichten een weerzinwekkende pseudo-historische softporno, gelukkig zó slecht en zo totaal ongeloofwaardig dat je het niet au sérieux kàn nemen.

Matalo!

1970 | Western

Spanje/Italië 1970. Western van Cesare Canevari. Met o.a. Lou Castel, Corrado Pani, Antonio Salines, Luis Davila en Claudia Gravy.

Een jongeman uit Europa sluit zich aan bij bandieten. Zijn bende berooft een postkoets en duikt onder met de buit in een spookstadje, waar onderlinge twisten het gezelschap uitdunnen. Deze vrij sadistische spaghetti-western bewandelt nog eens de bekende paden. Ook bekend als THEY CALLED HIM MATALO.

Io, Emmanuelle

1969 | Drama, Erotiek

Italië 1969. Drama van Cesare Canevari. Met o.a. Erika Blanc, Paolo Ferrari, Adolfo Celi, Milla Salloner en Sandro Korso.

Liefdeloosheid en gebrek aan medemenselijkheid in deze mannenmaatschappij doen de heldin zoeken naar die ene man die wél in staat zal blijken tot tederheid en liefde. Door vele teleurstellingen en het verongelukken van degene met wie het wel mogelijk leek, en door haar onvermogen om de genegenheid van een lesbienne te beantwoorden wordt ze bijna tot zelfmoord gebracht. De glimlach van een kind weerhoudt haar echter. Jaren vóór Kristel was er dus al een Emmanuelle op seksuele ontdekkingsreis, ditmaal met een dun sociaal-kritisch alibi voor haar escapades. Blanc is mooi en maakt overtuigend dat ze er steeds niets aan vindt, wat helaas niet wil zeggen dat ze goed acteert.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Cesare Canevari op televisie komt.

Reageer