Ward Hayes

Regisseur

Ward Hayes is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Cactus Cure

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van Ward Hayes. Met o.a. Dick Hatton, Yakima Canutt, Wilbur McCaugh en Marilyn Mills.

Rijke pa zendt zoon Hatton naar het Wilde Westen om een man te worden. Die komt onmiddellijk in botsing met voorman Canutt, die later ook nog een schurk en een veedief blijkt te zijn. Hatton komt dan in actie en is intussen verliefd geworden op de dochter van de rancher. Ben Wilson was de producent, voor wie Hatton een serie van twaalf westerns zou spelen.

A Two-Fisted Sheriff

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van Ben Wilson en Ward Hayes. Met o.a. Yakima Canutt, Ruth Stonehouse, Art Walker, Cliff Davidson en Jack Woods.

Romantiek en avontuur in het Wilde Westen. Canutt is de sheriff, die met twee pistolen op zijn heupen een meisje redt en op haar verliefd wordt. Ondertussen stelen drie ongure types een lading platina en Canutt moet ze achterna. George Pyper bedacht dit meesterwerk, waarin 'Yak' zelf slechts eenmaal in actie is.

Horse Sense

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Ward Hayes. Met o.a. Dick Hatton, Marilyn Mills, Elias Bullock, Leon Kent en Ray Thompson.

Een bekend westernthema over cowboy Dick, die door een bankovervaller gedwongen wordt met hem van kleding te wisselen; daardoor zien de achtervolgers hem aan voor de dader. Ben Wilson was de producent.

Come On Cowboys!

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Ward Hayes. Met o.a. Dick Hatton, Marilyn Mills, Harry Fenwick en Philip Sleeman.

Sleeman wil met Mills trouwen; haar voogd, Fenwick, beweegt haar daartoe omdat hij Sleeman een grote som geld schuldig is. Mills weigert en wordt verliefd op cowboy Hatton. Sleeman wil Hatton laten vermoorden. Hayes en Hatton schreven samen het verhaal voor producent Ben Wilson.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ward Hayes op televisie komt.

Reageer