Ila Milonako

Regisseur

Ila Milonako is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

Heiße Semesterferien

1985 | Erotiek

Duitsland/Griekenland 1985. Erotiek van Ilia Milonako en Ila Milonako. Met o.a. Anna Zarni, Herbert Hofer, Claire Williams, Tony Scopelitis en Sabine Schneider.

Goedkope, afgezaagde seksfilm over een jonge fotografe (Zarni), die voor haar werk naar Griekenland gaat. Ze ontmoet Hofer en ze meent de jonge god Eros gevonden te hebben. Zon, zee en strand en alle clichés uit het boek. Ook bekend als TIFFANY.

Love, Lust & Extasy

1984 | Erotiek

Duitsland/Griekenland 1984. Erotiek van Ila Milonako. Met o.a. Massimo Sadurny, Danilo Micheli, Mireille Damien en Ajita Wilson.

Het huwelijk van Harry Wallis en zijn vrouw Tara is vanaf het begin onbevredigend voor beiden. Ondanks al zijn rijkdom kan Harry zijn vrouw niet datgene geven waarnaar zij het meeste verlangt: seksuele bevrediging. Hij vreest dan ook het ergste wanneer een jonge schilder naar het huis komt om een portret van Tara te schilderen. Tussen Tara en de jonge man ontstaat een gepassioneerde verhouding en vertwijfeld rent Harry het huis uit en krijgt kort daarna een ongeluk dat hij ternauwernood overleeft. Ondertussen blijkt Harry's secretaresse en vertrouwelinge Teresa ook een oogje te hebben op schilder Alex, die zich gevleid voelt door alle aandacht. Harry laat het er niet bij zitten en huurt een privédetective in die compromitterende plaatjes schiet van Tara en haar minnaar. Hij chanteert haar met de foto's in ruil voor geld en haar lichaam. Dit heeft echter verstrekkende gevolgen

Pussycat Syndrome

1982 | Erotiek

Duitsland/Griekenland 1982. Erotiek van Ila Milonako. Met o.a. Herbert Hofer, Ajita Wilson, Jacqueline Marcan, Cristus Nicoel en Tina Eklund.

Twee mooie modellen uit New York nemen na een werkbezoek aan Athene nog een week vakantie. De twee meiden huren een jeep en gaan op pad. Onderweg pikken ze twee lifters op en beleven met hen seksuele avontuurtjes in het Griekse landschap. Daarop volgt een ontmoeting met een miljonair, die hun uitnodigt op zijn jacht dat al gauw begint te lijken op een 'love boat'

Bianca

1982 | Erotiek

Italië/Griekenland 1982. Erotiek van Ilia Milonako en Ila Milonako. Met o.a. Grazia DeGiorgi, Marina Frajese, Mario Cutini, Panos Fitos en Sabrina Mastrolorenzi.

Orestes en zijn vrouw Stella selecteren knappe jonge meisjes voor hun perverse liefdesspelletjes, ze gebruiken hen namelijk als slaaf. Bianca en Jill gaan in op hun wensen om financiële redenen. Op een dag ontmoet Jill de jonge schrijver Roger in de lokale discotheek. Ze nodigt hem uit bij Orestes en Stella, maar vertelt hem niet hoe het daar toegaat. Bianca merkt dat hij niet geïnteresseerd is in de wilde seksspelletjes van het echtpaar en vertelt hem dat zij Orestes en Stella wil verlaten. Maar wanneer ze het haar meester vertelt, laat deze haar niet zo gemakkelijk gaan

Nathalie

1980 | Erotiek, Misdaad

Griekenland/Duitsland 1980. Erotiek van Ilia Milonako en Ila Milonako. Met o.a. Marcella Petri, Roger Beach, Mario Cutini, Grazia de Giorgi en Pauline Teutscher.

Een filmactrice ontdekt dat haar vriend, een regisseur van seksfilms, betrokken was bij haar ontvoering om met het losgeld zijn filmprojecten te financieren. Een naïeve maar aandoenlijke mengeling van soft seks en thrillerelementen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ila Milonako op televisie komt.

Reageer