Patrice Pascal

Acteur

Patrice Pascal is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Johan

1976 | Drama

Frankrijk 1976. Drama van Philippe Vallois. Met o.a. Philippe Vallois, Marie-Christine Weil, Walter Maney, Jean-Paul Doux en Georges Barber.

Een regisseur wil een film over zijn geliefde Nederlandse vriend maken, maar deze wordt gearresteerd. Hij zet zijn project toch door en gaat in Parijse ontmoetingsplaatsen van homo's op zoek naar mannen die Johan en hemzelf kunnen belichamen. Deze merkwaardige en bij vlagen zeer interessante film-in-wording is boeiend als indirecte liefdesverklaring maar irritant in het narcisme waarmee de regisseur zichzelf portretteert en laat portretteren door anderen. Treffende en uitdagende stukken reportage over 'pees'-trajecten en een raak geschetste, spreekwoordelijke nichten-moeder.

Un couple parmi tant d'autres mais...si pervers

1975 | Erotiek

Frankrijk 1975. Erotiek van Jean-Paul Marise. Met o.a. Georges Guérat, Odile Palombo, Patrice Pascal, Gregory Szernoevez en Jacqueline Laurent.

Een reeks uiteenlopende bedscènes rond een of ander onduidelijk thema, dat met een echtscheiding te maken heeft, en die is aangevraagd om hoger op te komen. De toon doet aan alsof het om een komedie gaat, en het geheel is dermate slordig afgewerkt, dat geen hond in dit verhaal gelooft. Jean-Paul Marise is een pseudoniem voor Daniel Godaert.

La fureur sexuelles

1975 | Erotiek

Frankrijk 1975. Erotiek van Jack Dumoda. Met o.a. Patrice Pascal, Claudine Beccarie, Ellen Earl, Laura Glazer en Ingrid Robyn.

Als een nieuw soort hoteldievegge gaat een mooi meisje 's nachts alle kamers langs om erotische spelletjes gade te slaan en mee te beleven. Het scenario behelst dan ook niet meer dan een reeks slecht gefilmde en snel afgeraffelde paringsscènes die net het niveau van een amateurfilm halen. Ook bekend als LA NUIT...TOUTES LES CHATTES SONT GRISES.

Le Voyageur

1970 | Erotiek

Frankrijk 1970. Erotiek van Daniel Daërt. Met o.a. Gérard-Antoine Huart, Nicole Avril, Karine Jeantet, Patrice Pascal en Bob Garry.

Een bezeten amateur-fotograaf brengt de zomervakantie door op het landgoed van zijn oom en tante, maar komt door de hardnekkige aanwezigheid van beelschone boerenmeisjes nauwelijks aan fotograferen toe. De film is minder dan een niemendalletje; alleen leuk voor de onverzadigbaren. Ook bekend onder de titel CHALEUR.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Patrice Pascal op televisie komt.

Reageer