VaRouje

Componist

VaRouje is componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Tiger Claws III

1997 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1997. Actiefilm van J. Stephan Maunder. Met o.a. Ong Soo Han, Cynthia Rothrock, Bolo Yeung en Jalal Merhi.

Een seriemoordenaar ontsnapt uit gevangenschap en verdwijnt in de Chinese buurt van San Francisco. De agenten Richards en Masterson zitten hem op de hielen, maar kunnen niet verhinderen dat de moordenaar van zijn broer versterking krijgt. De lugubere plannen van de twee beloven weinig goeds en het ziet er naar uit dat niemand hen een halt toe kan roepen

Expect No Mercy

1995 | Actiefilm

Verenigde Staten 1995. Actiefilm van Zale Dalen. Met o.a. Billy Blanks, Jalal Merhi, Wolf Larson, Laurie Holden en Anthony De Longis.

Op een vechtsport-trainingsschool worden kerels opgeleid tot huurmoordenaars. De politie laat een undercover-agent infiltreren om erachter te komen wie er aan de touwtjes trekt. Een actie-prul waarvan er dertienduizend in één dozijn gaan, die niet alleen ontsierd wordt door de verschrikkelijk slechte speciale effecten, maar ook door de antisemitische trekjes in het oppervlakkige scenario van medeproducent J. Stephen Maunder. Camerawerk van Curtis Peterson. Deze rommel mag op geen enkele clementie van de kijker rekenen. Wordt absoluut afgeraden, zelfs voor genre-fanaten.

Tiger Claws

1993 | Actiefilm, Misdaad, Thriller

Canada/Verenigde Staten 1993. Actiefilm van Kelly Makin. Met o.a. Jalal Merhi, Cynthia Rothrock, Bolo Yeung, Robert Nelson en Kedar Brown.

Thriller met oosterse vechtsport-ingredieënten. Karatekampioenen worden achter elkaar afgeslacht door een aanvaller die kennelijk sterker en vaardiger is. Toch blijkt hij lang niet zo superieur te zijn als werd aangenomen, wanneer Merhi en Rothrock hem uitdagen voor het eindgevecht. Een idiote uitwerking van wat in beginsel een goed idee met grote mogelijkheden was, hoewel het stuntwerk en het geweld een bepaalde onbezorgde categorie kijkers zal kunnen bekoren. Het scenario is van J. Stephen Maunder en het camerawerk is van Curtis Petersen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer VaRouje op televisie komt.

Reageer