Kazuhiko Yamaguchi

Regisseur

Kazuhiko Yamaguchi is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

Which Is Stronger, Karate or the Tiger?

1976 | Misdaad, Actiefilm

Japan 1976. Misdaad van Kazuhiko Yamaguchi. Met o.a. Yasuaki Kurata, Yiro Yabuki, Masashi Ishibashi, Kentaro Shimizu en Katsue Doi.

De manager van een karatestadion te Yokohama regelt een gemene, zij het lucratieve, zaak met een topgangster. Rechtschapen karateka's pikken dat natuurlijk niet. Dit keiharde karatewerkje legt de nadruk op de gevechtshandelingen met 'stop motion' en 'instant replay'. Liefhebbers mogen deze film niet missen.

The Return of Lady Karate

1976 | Actiefilm

Japan 1976. Actiefilm van Kazuhiko Yamaguchi. Met o.a. Etsuko Shiomi, Yasuaki Kurata, Chang Mei-Ho en Hiichi Yamasoto.

Lady Karate contra een fascistische Japanse kolonel die in WO II een fortuin aan goudstaven bijeenroofde. Een sterke actiefilm boordevol karate en andere martial arts-vormen. Slopend voor de leek, een lust voor de liefhebber.

The Karate Bullfighter

1975 | Actiefilm

Hongkong SAR van China 1975. Actiefilm van Kazuhiko Yamaguchi. Met o.a. Shin'ichi Chiba, Mikio Narita, Yumi Takigawa, Masashi Ishibashi en Jiro Chiba.

Tokio, 1946. De haveloze Ohyama (Chiba) brengt het eerste na- oorlogse karatetoernooi op zijn naam, maar vindt allerwegen afgunst en nijd op zijn weg. Een uitstekende karatefilm: een hechte plot, goed acteerwerk, fraai camerawerk en schitterende karateduels. Een 'must' voor de liefhebber.

Lady Karate in Danger

1975 | Actiefilm

Japan 1975. Actiefilm van Kazuhiko Yamaguchi. Met o.a. Etsuko Shiomi, Tamayo Mitsukawa, Masabumi Suzuki, Yasuaki Kurata en Mieko Shio.

Een karatemeesteres reist naar Kyoto om een einde te maken aan de handel in blanke slavinnen. Dit ziedend karatewerkstuk excelleert in verblindend geweld. Deze film is een van Toei's vele afleveringen in de serie 'Lady Karate'. Voor liefhebbers een must. Japanse titel: ONNA HISSATSUKEN KIKI IPPATSU.

Lady Karate

1974 | Actiefilm

Japan 1974. Actiefilm van Kazuhiko Yamaguchi. Met o.a. Etsuko Shiomi en Shin'ichi Chiba.

Japanse agente/karate-expert contra smokkelsyndicaat. Hard en snel karatewerkje vervalt bij voortduring in demonstratie van karatetechnieken als toegift voor de liefhebber. Japanse titel: ONNA HISSATSUKEN.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kazuhiko Yamaguchi op televisie komt.

Reageer