Mark Wolf

Cameraman

Mark Wolf is cameraman.
Er zijn 3 films gevonden.

Dancer

2016 | Documentaire

Verenigd Koninkrijk 2016. Documentaire van Steven Cantor. Met o.a. Sergei Polunin en Jade Hale-Christofi.

Documentaire over Sergei Polunin, die op zeer jonge leeftijd de professionele balletwereld bestormde als de jongste eerste solist die het Royal Ballet ooit had gehad. Zijn roem maakte hem zelfdestructief en zijn talent zag hij steeds meer als een zware last dan een gave.

Don't Take My Baby

2015 | Drama

Verenigd Koninkrijk 2015. Drama van Ben Anthony.

Ja, Anna (Madeley) is aan haar rolstoel gekluisterd. En ja, Tom (Long) heeft een serieuze visuele handicap. Betekent dat dan ook dat ze geen goede ouders kunnen zijn voor hun baby Danielle?. Sociaal werkster Belinda (Mosaku) ziet het in elk geval niet zitten. De documentaire-achtergrond van regisseur Anthony is duidelijk voelbaar in dit sociaal-realistische televisiedrama, geproduceerd voor het derde BBC-kanaal, dat indringend duidelijk maakt op welke maatschappelijke hobbels mensen met handicaps zoal stuiten. Prima geacteerd, en gebaseerd op een waargebeurde geschiedenis.

Battle for Haditha

2007 | Drama, Historische film, Oorlogsfilm

Verenigde Staten 2007. Drama van Nick Broomfield. Met o.a. Matthew Knoll, Elliot Ruiz, Andrew McLaren en Thomas Hennessy.

Fascinerend Engels docudrama gebaseerd op de slachting eind 2005 van 24 Irakezen in de Irakese stad Haditha door een Amerikaanse gevechtseenheid die een soldaat moest betreuren vanwege een bermbom. Brit Broomfield, bezieler van oa Michael Moore en Louis Theroux, filmde in Jordanië met voormalige Irak-gangers en Irakese vluchtelingen. Zijn gezwollen vertelling laat weinig aan de verbeelding over en portretteert alle betrokkenen als pionnen in een schimmig spel zonder spelregels. De strafzaak tegen de Amerikaanse aanvoerder strandde in februari 2012 op ‘nalatigheid’ en gevangenisstraf bleef uit.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mark Wolf op televisie komt.

Reageer