Jerome Storm

Regisseur, Acteur

Jerome Storm is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Courtin' Wildcats

1929 | Western

Verenigde Staten 1929. Western van Jerome Storm. Met o.a. Hoot Gibson, Eugenia Gilbert, Harry Todd, Joseph Girard en Monty Montague.

Hoot en Gilbert spelen beiden in een Wild West Show; zij is Calamity Jane, en ze heeft een hekel aan mannen sinds een man haar en haar vader van hun kapitaal wist te beroven. Op een dag ziet ze de schurk en schiet ze. Hoot helpt haar de politie voor te blijven en dan beseft ze dat ze van Hoot houdt. Gebruikelijke stijl van de Hooter in dit verder luchtige verhaal van Dudley McKenna, gebaseerd op COURTIN' CALAMITY van William Dudley Pelley. Harry Neumann was de vaste cameraman. Het was de tweede en laatste film van Hoot die deels stom en deels sprekend was.

Captain Careless

1928 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1928. Avonturenfilm van Jerome Storm. Met o.a. Bob Steele, Mary Mabery, Jack Donovan, Barney Furey en Perry Murdock.

Het meisje van Bob Steele raakt vermist ergens in de Zuidzee. Haar held gaat onmiddellijk in een vliegtuig op zoek en redt haar nog net op tijd uit de handen van kannibalen, die zich juist aan haar te goed wilden gaan doen. Hij moet dan nog zien te ontsnappen. Bob en Perry Murdock leverden het verhaal, dat door Murdock en Frank Howard Clark werd bewerkt. Virgil Miller deed het camerawerk.

The Primal Lure

1916 | Western

Verenigde Staten 1916. Western van William S. Hart. Met o.a. William S. Hart, Margery Wilson, Robert McKim, Jerome Storm en Joe Goodboy.

Deze minder goede Hart-western leed vooral onder een matig scenario, dat dan ook niet van C. Gardner Sullivan was maar van een zekere J.G. Hawks, naar een verhaal van Vingie Roe. In Canada leidt Hart een handelspost. Hij ziet Wilson voor dief aan, terwijl ze van hem houdt. Indianen willen hem ook nog offeren in de hoop dat hun God hen dan wil verlossen van de pest. Wilson weet hem te redden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jerome Storm op televisie komt.

Reageer