Kim Frazier

Acteur

Kim Frazier is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

To Live Again

1998 | Drama

Verenigde Staten 1998. Drama van Steven Schachter. Met o.a. Bonnie Bedelia, Annabeth Gish, Timothy Carhart, Frances Sternhagen en Beau Billingslea.

Pittige film, gebaseerd op ware gebeurtenissen over een zwaar getraumatiseerde vrouw, die de kans krijgt om uit een soort coma weer terug te keren naar het land der levenden. Gealarmeerd door een van de buren ontdekt de politie een jonge vrouw, Karen (Gish), die opgesloten zit in de kelder van een huis. De kelderramen waren geblindeerd met hardboard en Karen is door haar moeder willoos en gevoelloos gemaakt met medicijnen. Iris (Bedelia), een sociaal werkster die haar dochter verloren heeft, ontdekt dat Constance (Sternhagen) haar dochter al zestien haar opgesloten houdt in de kelder. De dappere, maar gemakkelijk kwetsbare Iris moet een taai gevecht leveren met Constance om Karen onder haar hoede te krijgen en een kans te geven. Van de autoriteiten krijgt Iris nauwelijks medewerking omdat ze niet achter haar voornemen staan. Voor de rechtbank moet ze met Constance om de voogdij vechten. Het spel is goed (Bedelia won een prijs), maar het verhaal is niet veel, en ondanks alle smart houdt het merendeel van ons het voor gezien. Het scenario is van Caliope Brattlestreet en Steven Glantz naar het verhaal van Rama Laurie Stagner, Dan Witt en Ann Gerard. Het camerawerk is van Alex Nepomniaschy.

The Dark Dealer

1995 | Actiefilm, Horror

Verenigde Staten 1995. Actiefilm van Tom Alexander. Met o.a. Richard Hull, Rocky Patterson, Vincent Gaskins, Kim Frazier en Kevin Walker.

Drie afzonderlijke plots over misdaad, drugs en chantage moeten in elkaar overvloeien door een speling van het lot, die bepaald wordt door een kaartspel. Absolute onzin en kennelijk hadden de makers nog nooit gehoord van valsspelers. De regisseur is net zo mysterieus als de film zelf en geen enkele speler heeft dit werkje dat gelijk op video uitkwam op zijn cv gezet.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kim Frazier op televisie komt.

Reageer