Paul Otter

Cameraman

Paul Otter is cameraman.
Er zijn 2 films gevonden.

Unconditional

2012 | Drama, Thriller

Verenigd Koninkrijk 2012. Drama van Bryn Higgins. Met o.a. Christian Cooke, Harry McEntire, Madeleine Clark en Melanie Hill.

De zeventienjarige Owen leidt een suf bestaan in een grauwe Britse suburb, waar hij samen met zijn tweelingzus voor hun gehandicapte moeder zorgt. Dan ontmoet hij de wat oudere Liam: cool, zelfstandig, spannend. Tijdens een avondje stappen blijkt Liam echter over onverwachte kanten te beschikken. Unconditional begint als typisch sociaal-realistisch drama, maar neemt al gauw verrassende wendingen. De toon is afwisselend dramatisch, spannend en subtiel komisch, met personages die rauw maar liefdevol worden geportretteerd. Vooral Liam (Cooke) is een intrigerende, ambivalente creatie.

Tales From A Hard City

1994 | Documentaire, Muziek, Musical

Frankrijk/Verenigd Koninkrijk 1994. Documentaire van Kim Flitcroft.

Vier jongeren in Sheffield dromen van een carri[KA2]ere in de showbiz. Hun wegen kruisen elkaar in de `Fountain Club`. Sarah is zangeres, Glen karaoke-kampioen, Paul droomt van een acteursloopbaan en Wayne voelt zich in de wieg gelegd om promotor te worden. Hun drijfveer is de crisis die heerst in Sheffield, de `Hard City`. De in cin[KA1]ema-v[KA1]erit[KA1]e-stijl gedraaide documentaire volgt de vier jonge mensen in hun pogingen, via clips, optredens en muziekuitgevers (die beweren het grootste risico te lopen, maar dan wegrijden in hun dure Jaguar). Het is een beeld van vertwijfeling en uitbuiting. Flitcroft schreef een schrijnend scenario, gefotografeerd door Paul Otter, Richard Ranken, John Warwick, Mike Wilkie en Gary Wraith en gemonteerd door David Hill en Yann Dedet. Een film die elke aspirant zanger/acteur zou moeten zien. Grote Prijs van het Festival van de Documentaire Film te Marseille in 1994.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Paul Otter op televisie komt.

Reageer