Angela O'Neill is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

River of Diamonds

1990 | Avonturenfilm, Actiefilm

Verenigde Staten/Zuid-Afrika 1990. Avonturenfilm van Robert J. Smawley. Met o.a. Dack Rambo, Angela O'Neill, Ferdy Mayne, Graham Clark en David Sherwood.

Geheimzinnig eiland ligt boordevol diamanten, maar niemand slaagt erin de steentjes levend te bereiken. Rambo waagt zijn kans, ontwijkt lijken, giftige slangen, valkuilen, en ontmoet een oude zonderling die meer weet van het geheim van de diamantberg. Je merkt het meteen: een INDIANA JONES-kloon.

Enemy Unseen

1990 | Avonturenfilm, Actiefilm, Thriller

Zuid-Afrika 1990. Avonturenfilm van Elmo de Witt. Met o.a. Michael McCabe, Vernon Wells, Greg Latter, Angela O'Neill en Deon Stewardson.

Als een meisje wordt ontvoerd door een meedogenloze stam in de (niet op de kaart te vinden) Krokodillenvallei in Afrika, trekt een zeer onwaarschijnlijk team commando's, bestaande uit blanke racisten en Amerikaanse zwarten, er op uit om haar te redden. Als ze geen ruzie met elkaar hebben, bevechten ze agressieve krokodillen die uit drijfhout blijken te zijn gesneden. Het scenario van acteur Greg Latter is lachwekkend, vol afschuwelijke macho-dialoge. Het camerawerk is van Hans K├╝hle.

Sorority House Massacre

1986 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1986. Horror van Carol Frank en Caroll Frank. Met o.a. Angela O'Neill, Wendy Martel, Pamela Ross, Nicole Rio en John C. Russell.

Met vele van haar pretentieuze 'zusters', die een weekeindje weg zijn, valt een minder bevoorrecht lid van de meisjesclub ten prooi aan een jonge psychopate die in het huis woonde. Zulke dingen spelen zich nou nooit eens af in een jongensclubje. Het scenario is van de regisseur. Het camerawerk is van Marc Reshovsky.