Anne Downie

Acteur

Anne Downie is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Taggart: Ring of Deceit

1992 | Misdaad, Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1992. Misdaad van Mike Vardy. Met o.a. Mark McManus, James MacPherson, Blythe Duff, Iain Anders en Tony Cochrane.

Taggart (McManus) wordt geconfronteerd met een serieverkrachter, die zijn slachtoffers na zijn wandaad vermoordt. Deze psychopaat wordt algauw `The Mechanic` genoemd. Julie Smith (Francis), die wetenschappelijk research verricht, is het laatste slachtoffer van de seriemoordenaar. Onder haar vingernagels worden aluminiumsporen gevonden, van het soort dat door diamantslijpers wordt gebruikt. De juwelier Maurice Newman (Lyon) wordt opgepakt. Newman is gesignaleerd toen hij op straat met een vrouw ruziede in de buurt van de plaats van het misdrijf. Die vrouw blijkt een jongeman te zijn, de student Peter Brenton (Markham). `The Mechanic` begint meer en meer de politie uit te dagen en de spot met hen te drijven. Om de moordenaar te pakken te krijgen wordt besloten een undercover-operatie te starten met Jackie Ried (Duff) als lokvogel. Zij krijgt meer dan haar lief is. Het scenario is van Stuart Hepburn. Aflevering 22.

And the Cow Jumped Over the Moon

1991 | Drama, Komedie

Verenigd Koninkrijk 1991. Drama van Penny Cherns. Met o.a. Phyllis Logan, Elaine Collins, Anne Downie, Ida Schuster en Billy McElhaney.

Vier patiƫnten op de vrouwenzaal van een kankerinstituut proberen zich met hun situatie te verzoenen. Een oorspronkelijk televisiespel, intelligent en soms nog om te lachen ook. Maar het moet van de spelers komen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Anne Downie op televisie komt.

Reageer