Jenni Gold

Regisseur, Producer

Jenni Gold is regisseur en producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Ready, willing & able

1999 | Actiefilm

Verenigde Staten 1999. Actiefilm van Jenni Gold. Met o.a. Christopher Templeton, Rus Blackwell en Steve DuMochel.

Samantha Martin is een voormalig CIA-agente die een handicap heeft overgehouden aan haar werkzaamheden. Nu haar voormalige collega's denken dat ze niet meer in staat is om haar CIA-werkzaamheden uit te voeren, is ze vastbesloten om het tegendeel te bewijzen

Ready Willing & Able

1999 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1999. Actiefilm van Jenni Gold. Met o.a. Christopher Templeton, Rus Blackwell, Steve DuMouchel, Mike Kalvoda en John Peros.

Samantha `Sam` Martin (Templeton) is een ex-CIA agente, die in een rolstoel zit. Ze werkt niet langer meer voor de Company, maar is adviseuse bij een beveiligingsfirma. Door het werk stuit zij op een verrader binnen de gelederen van haar ex-werkgever, die samenwerkt met terroristen die dood en verderf willen zaaien met chemische strijdmiddelen. Ze begrijpt dat onmiddellijke actie geboden is en zet haar netwerk van voormalige collega's en potige vrienden aan het werk. Trouwens in haar rolstoel staat zij ook haar mannetje. Het scenario van Peter Bauer en regisseuse Gold is trash, maar als ondermaatse B-film werkt het evenwel. De rolprent zal gehandicapten misschien wat hoop geven en is voor gewone kijkers een soort kitscherige cultfilm. Het productiebudget was net iets meer dan honderdduizend dollar en in dat opzicht is het resultaat eigenlijk verbluffend. Het camerawerk is van Henry Valus Valentine III.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jenni Gold op televisie komt.

Reageer