Tito Ribero is componist.
Er zijn 6 films gevonden.

Un Muchacho como yo

1968 | Komedie, Musical

Argentinië 1968. Komedie van Enrique Carreras. Met o.a. Palito Ortega, Norberto Suarez, Emilio Arino, Javier Portales en Maria Estela Closas.

Een harde werker en zijn vrouw dromen ervan om een eigen huis te hebben dat van alle moderne gemakken voorzien is. Hun droom wordt werkelijkheid, maar hun dochter trouwt met een straatarme man die de hele dag loopt te zingen, en komt bij haar ouders inwonen. De film bevat tien liedjes die er een waardeloze muzikale komedie van maken.

Operacion San Antonio

1968 | Komedie

Argentinië 1968. Komedie van Enrique Carreras. Met o.a. Evangelina Salazar, Norberto Suarez, Antonio Garisa, Teresa Blasco en Alfredo Mayo.

Het verhaal speelt zich af in een klein plaatsje dat doortrokken is van oude tradities. Iedere verandering in de richting van de moderne levenswijze roept gewelddadige reacties op.

Matrimonio a la Argentina

1968 | Komedie, Musical

Argentinië 1968. Komedie van Enrique Carreras. Met o.a. Rodolfo Beban, Mercedes Carreras, Jorge Barreiro, Norberto Suarez en Teresa Blasco.

In deze muzikale komedie komen de hoofdpersonen gedrieën tegenover verschillende lachwekkende problemen te staan, die alleen in dit soort films voorkomen. Ieder voor zich is bezig zijn problemen op te lossen.

La Cautiva de la selva

1968 | Avonturenfilm

Argentinië 1968. Avonturenfilm van Leo Fleider. Met o.a. Libertad Leblanc, Ricardo Bauleo, Mario Casado en Jorge Salcedo.

Deze avonturenfilm speelt zich af in Santo Domingo de las Coloradas in het oosten van Equador. Hier leven de Colorado-Indianen, die verwant zijn aan de Jivaros - beroemde koppensnellers. De film is volgestopt met clichématige actie, zoals in de films die in de jaren dertig en veertig in Hollywood werden geproduceerd.

Impuesto al pecado

1968 | Komedie

Argentinië 1968. Komedie van Ruben Cavallotti. Met o.a. Angel Magana, Ines Moreno, Enrique Dumas, Miguel Ligero en Juan Carlos Altavista.

Vier misdadigers, die zich voordoen als een landbouwcommissie, vestigen zich in een plaatsje en lichten daar op systematische wijze de brave burgers op, uitgaande van het principe dat goede mensen echt niet zo goed zijn als ze eruit zien.

Destino para dos

1968 | Romantiek

Argentinië 1968. Romantiek van Alberto De Bois. Met o.a. Horacio Acavallo, Simonette, Nelly Beltran, Ricardo Bauleo en Maurice Jouvet.

Horacio en Susana besluiten als kinderen wat ze willen worden. Hij wil bokser worden en zij wil dan zijn meisje zijn. Als ze opgroeien lacht het geluk hen toe. Zij wordt zangeres, terwijl hij een derderangs bokser is, die uiteindelijk toch wereldkampioen wordt. Hun roem verwijdert ze van elkaar. Puur amusement.