Danny Verbiest

Scenarist

Danny Verbiest is scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Piet Piraat en de wenskist

2007 | Musical

België 2007. Musical van Jan Verbist. Met o.a. Peter Van de Velde, Dirk Bosschaert en Anke Helsen.

Piet Piraat heeft een verrassing! Hij heeft een kist gevonden. Is dit dan de schat waar ze al zo lang naar op zoek zijn? Derde Piet Piraatfilm uit de koker van Studio 100, de succesvolle Vlaamse jeugdtelevisieproducent.

K3 en het magische medaillon

2004 | Jeugdfilm, Musical, Avonturenfilm

België/Nederland 2004. Jeugdfilm van Indra Siera. Met o.a. Kathleen Aerts, Karen Damen, Kristel Verbeke en Paul de Leeuw.

De meiden van K3 kopen een huis en vinden daarin een magisch medaillon, dat eens toebehoorde aan farao Washabi. Blonde Kathleen hangt het om haar nek en ontdekt dat al haar wensen vervuld worden door de geest die in het medaillon huist (een luidruchtige Paul de Leeuw in gouden pak). Ook boeven zijn op jacht naar het medaillon, maar - pas op: spoiler! - gelukkig loopt het allemaal goed af. In de film wordt tientallen keren van kleding gewisseld. Regelmatig barsten Kristel, Kathleen en Karin uit in gezang. De ijzersterke formule van K3 blijft fier overeind.

Plop in de wolken

2000 | Familiefilm

België 2000. Familiefilm van Bart van Leemputten. Met o.a. Walter De Donder, Aimé Anthoni, Chris Cauwenbergs, Agnes De Nul en Clara Cleymans.

Tweede bioscoopfilm over het kaboutervolkje dat door de tv- serie bij de ukken populair is. Kabouter Knap, de opa van kabouter Plop, is ziek en hij kan alleen genezen door het sap van een karbonkelwortel, die groeit in het bos van kabouter Plop. Het kaboutervolkje gaat de wortel brengen, maar onderweg gaat er van alles en nog wat mis. Voor de allerkleinsten bedoeld, voor volwassenen een beproeving van het geduld.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Danny Verbiest op televisie komt.

Reageer