Lilia del Valle is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Siete pecados

1957 | Drama

Mexico 1957. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. Lilia del Valle, Linda Cristal, Emilia Guiú en Luz María Aguilar.

De avonturen van zes enigszins perfide modelletjes. Geheel gebaseerd op de film LES SEPT PECHES CAPITAUX (1952). De film bestaat uit sketches onder regie van zeven verschillende filmers, zonder dat de kwaliteit of het belang van het voorbeeld wordt bereikt.

Por tí aprendí a querer

1957 | Biografie

Mexico 1957. Biografie van José Díaz Morales. Met o.a. Lilia del Valle, Antonio Maciel, María Teresa Barcelata en Fanny Schiller.

Het liefdesleven van de Mexicaanse componist Lorenzo Barcelata. Een armetierige en melodramatische biografie met slechts één tragisch moment: de dood van van de componist.

Nadie muere dos veces

1952 | Misdaad

Mexico 1952. Misdaad van Luis Spota. Met o.a. Abel Salazar, Luis Aguilar, Lilia del Valle en Ramón Gay.

Een zwerver is getuige van de moord van een rijke vrouw op haar minnaar, die zoveel op hem lijkt, dat hij besluit zich voor het slachtoffer uit te geven om zo de moordenares te kunnen chanteren. Het eerste werk van de journalist en scenario- schrijver Luis Spota, technisch gebrekkig en gebaseerd op een volkomen ongeloofwaardig, door hem zelf geschreven script.

Allá en el Rancho Grande

1948 | Drama

Mexico 1948. Drama van Fernando de Fuentes. Met o.a. Jorge Negrete, Lilia del Valle en Eduardo Noriega.

Dit is een nieuwe versie, ditmaal in kleur, van de film met dezelfde titel die in 1936 werd gemaakt, en tamelijk gezocht en dubbelzinnig.