Silvia Dioniso is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

La Ragazza del vagone letto

1979 | Misdaad

Italië 1979. Misdaad van Ferdinando Baldi. Met o.a. Silvia Dioniso, Frank Torell, William Berger, Werner Pochath en Zora Kerova.

Een prostituée wordt door een drietal playboys in een trein misbruikt en geterroriseerd. De passagiers kijken toe tot één man ingrijpt. De film bouwt geen spanning op en zo is het een weinig interessant produkt geworden.

Poliziotti violenti

1976 | Actiefilm, Misdaad

Italië 1976. Actiefilm van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Henry Silva, Antonio Sabato, Silvia Dioniso en Ettore Manni.

Een routine-gangsterdrama met de Amerikaanse B-acteur Silva als een plichtsbewuste politieman die in het corrupte Italië té lastig wordt voor zijn oversten en uit de weg geruimd dient te worden. Dat één en ander gepaard gaat met de nodige achtervolgingen en knok- en schietpartijen spreekt voor zich. De film is vlot gemaakt, maar we hebben het allemaal al eens eerder en beter gezien.

Dracula vuole vivere: cerca sangue di Vergine!

1974 | Horror, Erotiek

Frankrijk/Italië/Verenigde Staten 1974. Horror van Paul Morrissey en Antonio Margheriti. Met o.a. Udo Kier, Vittorio De Sica, Maxime de la Falaise, Milena Vukotic en Stefania Casini.

Een beroemde vampier kan alleen overleven door het drinken van maagdenbloed, maar dat wordt steeds schaarser. Hij hoopt op de dochters uit een Italiaanse aristocratische familie, maar een revolutionaire knecht verzet zich zowel tegen hem als tegen de heersende klasse door alle meisjes vóór de vampier te verleiden. Geslaagdere camp-parodie dan FRANKENSTEIN, omdat dezelfde acteurs voor deze rollen beter geschikt zijn, zodat de mythes - naast alle melige en uitdagende grappen - hun eigen bestaansrecht houden. Kier is met een broos-decadente uitstraling zelfs aandoenlijk als de vampier, wanneer hij weer geen onbezoedeld bloed heeft gevonden. Ook bekend als BLOOD FOR DRACULA en YOUNG DRACULA.