Alicia Bonet

Acteur

Alicia Bonet is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Hasta el viento tiene miedo

1967 | Horror

Mexico 1967. Horror van Carlos Enrique Taboada. Met o.a. Marga López, Mari Cruz Oliver, Alicia Bonet en Norma Lazareno.

Een jong meisje dat in een vrouweninternaat verblijft, wordt beheerst door de geest van een vroegere leerlinge, die zich heeft verhangen vanwege de autoritaire directrice op wie zij zich nu wil wreken. Een exotische Mexicaanse film, vol reïncarnaties en sadisme en met een zeker welbehagen tussen de jonge meisjes onderling.

Ven a cantar conmigo

1966 | Komedie, Musical

Mexico 1966. Komedie van Alfredo Zacarías. Met o.a. Evita, Robert Conrad, Alicia Bonet en María Teresa Rivas.

Een film over de vriendschappen tussen kinderen in een weeshuis, en de onvermijdelijke scheiding als hun opvoeding is afgelopen. Het debuut van de regisseur, vreselijk sentimenteel maar met een persoonlijke stijl en een goed script.

El escapulario

1966 | Drama

Mexico 1966. Drama van Servando González. Met o.a. Enrique Lizalde, Enrique Aguilar, Alicia Bonet en Ofelia Guilmáin.

Een vrouw die op het punt staat te sterven, geeft een scapulier aan haar biechtvader en vertelt hem dat ze vier zoons had, die ze alle vier de scapulier had geschonken, waarna ze overleden. Een goed gemaakte film, degelijke acteerprestaties, goed camerawerk, alleen het verhaal had beter gekund.

Don Juan 67

1966 | Komedie

Mexico 1966. Komedie van Carlos Velo. Met o.a. Mauricio Garcés, David Reynoso, Irma Lozano en Alicia Bonet.

Het verhaal van Don Juan speelt zich ditmaal af in Mexico City in de jaren zestig. Don Juan is een onverzadigbare playboy, steeds op zoek naar nieuwe veroveringen. Een volkomen oninteressante komedie.

Nuestros buenos vecinos de Yucatán

1965 | Drama

Mexico 1965. Drama van Arturo Martínez. Met o.a. Daniel 'Chino' Herrera, Amparo Arozamena, Alicia Bonet en Mario Chávez.

Een jongeman die op het punt staat te trouwen, krijgt een auto- ongeluk, veroorzaakt door een kennis die verliefd is op zijn vriendin. Als gevolg van het ongeluk moet de jongen een dure operatie ondergaan. Een huilerig melodrama, bestaande uit drie episoden. Werd vervolgd in UN YUCATERO HONORIS CAUSA.

Guadalajara en verano

1964 | Komedie

Mexico 1964. Komedie van Julio Bracho. Met o.a. Elizabeth Campbell, Xavier Joyá, Claudio Brook en Alicia Bonet.

Een groep jongeren arriveert in het Casa de Cultura van Guadalajara. Er ontstaan verschillende relaties met een happy end. Zeer goed camerawerk van Alex Phillips. De film lijkt echter een toeristische documentaire over Guadalajara waaraan nog een dun verhaaltje is toegevoegd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alicia Bonet op televisie komt.

Reageer