Jennifer Lien

Acteur

Jennifer Lien is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

SLC Punk

1999 | Drama, Komedie

Verenigde Staten 1999. Drama van James Merendino. Met o.a. Matthew Lillard, Michael A. Goorjian, Annabeth Gish, Jennifer Lien en Christopher McDonald.

Stevo (Lillard) en Bob (Goorjian) zijn de punkers van mormonenstad Salt Lake City in de jaren tachtig. Stevo becommentariƫert het leven aldaar: 'To be an anarchist in Salt Lake City was certainly no easy task, especially in 1985. And having no money, no job, no plans for the future, the true anarchist position was in itself a strenuous job.' Stevo's en Bobs perikelen worden overtuigend geplaatst in onmooie beelden die de jaren tachtig kernachtig typeren. Met z'n overmaat aan energie trekt talent Lillard (Scream) gemakkelijk de kar in dit komediedrama. (IdH/VPRO Gids)

American History X

1998 | Drama, Misdaad

Verenigde Staten 1998. Drama van Tony Kaye. Met o.a. Edward Norton, Avery Brooks, Edward Furlong, Beverly D'Angelo en Fairuza Balk.

Norton (Fight Club) speelt Derek Vinyard, een Amerikaanse neonazi met intellectuele ambities. Zijn broertje Danny ziet hem als zijn idool, zelfs als Derek in de bak belandt voor de moord op een zwarte dief. Hun moeder (D'Angelo), schoolhoofd (Brooks) en ma's nieuwe vriend (Gould) bieden liefdevol tegenwicht, maar de weg uit het neonazisme is zwaar. Het wordt door velen gezien als een vergissing dat niet Norton dat jaar de Oscar won voor zijn fantastische spel, maar Roberto Benigni. Norton bemoeide zich trouwens intensief met de eindmontage, zeer tegen de zin van regisseur Kaye.

Star Trek: Voyager-Scorpian

1997 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1997. Sciencefiction van David Livingstone en Winrich Kolbe. Met o.a. Kate Mulgrew, Robert Beltran, Roxann Dawson, Jennifer Lien en Robert Duncan McNeil.

VV.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jennifer Lien op televisie komt.

Reageer