Lasse Spang Olsen

Regisseur, Acteur

Lasse Spang Olsen is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Old Men in New Cars

2002 | Komedie, Misdaad

Denemarken 2002. Komedie van Lasse Spang Olsen. Met o.a. Kim Bodnia, Tomas Villum Jensen, Nikolaj Lie Kaas, Iben Hjejle en Torkel Petersson.

Onderkoelde, inktzwarte gangsterkomedie, vol incorrecte grappen waarin 'de monnik' vanaf zijn sterfbed aan zijn medewerkers vraagt om te zorgen dat hij zijn zoon nog een keer ziet. Probleem: de zoon zit in de best bewaakte gevangenis van het land. Regisseur Tim Oliehoek maakte in 2005 de Nederlandse remake: Vet hard.

Operation Cobra

1995 | Familiefilm, Avonturenfilm, Actiefilm

Denemarken 1995. Familiefilm van Lasse Spang Olsen. Met o.a. Anders Schoubye, Kasper Andersen, Lotte Arnsjberg, Thomas Eje en Solbjørg Højfeldt.

Regisseur Olsen, die in het filmvak begon als stuntman, heeft een spannende film gemaakt over twee buurjongens die een terroristisch complot ontdekken en dat ter elfder ure verijdelen. Zo sparen ze het leven van een hoge ome. Het scenario van Michael Larsen is gebaseerd op de roman van de populaire Deense thrillerschrijver Anders Bodelsen en het werd in 1978 al eerder gefilmd onder de titel OPERASJON COBRA in Noorwegen door Ola Solum. Het camerawerk is van Anthony Dod Mantle.

Which is the way to Painful City

1993 | Korte film

Denemarken 1993. Korte film van Lasse Spang Olsen. Met o.a. Martin Spang Olsen en Lasse Spang Olsen.

Er heerst een rustige sfeer in de bibliotheek, totdat er een man binnenkomt. Hij is net in de bioscoop geweest en heeft veel plezier aan een western beleefd. De rust in de bibliotheek verdwijnt als deze man iemand anders in zijn spel meesleept bij het naspelen van deze film

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lasse Spang Olsen op televisie komt.

Reageer