Erwin Fuller is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Deadly Messages

1985 | Thriller, Fantasy, Horror

Verenigde Staten 1985. Thriller van Jack Bender. Met o.a. Kathleen Beller, Michael Brandon, Dennis Franz, Scott Paulin en Elizabeth Huddle.

Laura Daniels (Beller) ontdekt een antieke ouija (een letterplank, die gebruikt wordt bij spiritistische boodschappen) en raakt erdoor gefascinieerd, net zoals haar logeetje, de zeventien-jarige Cindy (Stoner). Als ze terugkeert van een etentje, ziet ze door het raam dat Cindy in een strijd op leven en dood gewikkeld is met een gemaskerde aanvaller. Ze waarschuwt de politie en als die komt kijken, zijn Cindy en de indringer verdwenen. Veel dingen beginnen nu ineens voor Laura behoorlijk fout te lopen en als ze het letterbord raadpleegt, krijgt de boodschap dat ze vermoord zal worden. Ze is doodsbang. Het blijkt dat tien jaar ervoor in haar appartement een man vermoord werd en dat Laura in werkelijkheid Jennifer Banning heet, dat ze aan geheugen verlies lijdt en ontsnapt is uit een psychiatrische inrechting. Voor dat alles was een reden. Haar vriend Michael Brandon is de koene ridder, die haar gaat redden. Onwaarschijnlijke suspensefilm, die wel onderhoudend gedaan is. Scenario van Bill Bleich. Camerawerk van Rexford Metz.

Sex 2000

1977 | Sciencefiction, Erotiek

Verenigde Staten 1977. Sciencefiction van Al Adamson. Met o.a. Catherine Erhardt, Jay B. Larson, Vaughn Armstrong, Erwin Fuller en Rene Harmon.

In een verre toekomst zijn in een dictatuur gevoelens verboden, seks daarentegen mag. Een door haar stiefmoeder vernederde Erhardt tracht de gezagvoerders van het land van de schoonheid der liefde te overtuigen. Vrolijk, maar krampachtig seksgestoethaspel in SF-verpakking. Ook bekend als CINDERELLA 2000.