Michael Balfry

Cameraman

Michael Balfry is cameraman.
Er zijn 4 films gevonden.

A Family Thanksgiving

2010 | Komedie

Verenigde Staten 2010. Komedie van Neill Fearnley. Met o.a. Daphne Zuniga, Kennedi Clements en Lauren Cochrane.

Op de vierde donderdag van november zit gans Amerika aan de kalkoen in het kader van Thanksgiving, de dag waarop men stilstaat bij allerhande zegeningen (lees: een aanvalsplan maakt voor Black Friday, de dag waarop alles in de opruiming gaat). Deze zoete Hallmark-film blijft bij de les: vrijgezelle en kinderloze loopbaanvrouw Claudia (eindveertiger Daphne Zuniga) verandert dankzij wensdame Faye Dunaway in een getrouwde suburb-moeder. Want volgens het hedendaagse Hallmark-feminisme is het gezinsleven het juiste bestaan voor een vrouw, en deze film is bedoeld om die boodschap uit te dragen. Leuk voor tijdens de afwas, dames.

Making Mr. Right

2008 | Romantische komedie

Verenigde Staten 2008. Romantische komedie van Paul Fox. Met o.a. Dean Cain, Christina Cox, David Lewis en Jocelyne Loewen.

Hallie (Cox), redacteur van een hip tijdschrift in Manhattan, moet een lijst samenstellen van de tien meest begeerde single mannen in de stad. Wanneer een van de vrijgezellen wegvalt, wedt ze met een collega dat ze een sjofele straatartiest kan omtoveren tot de meest gewilde man van Manhattan. Dat deze Eddie er onder zijn groezelige baard uitziet als Dean Cain (bekend van de tv-serie Superman) maakt de klus er natuurlijk niet moeilijker op. Hij blijkt nog wijze levenslessen voor Hallie te hebben ook. Glad vermaak voor een suffe doordeweekse avond.

Destination: Infestation

2007 | Thriller, Sciencefiction, Actiefilm

Canada 2007. Thriller van George Mendeluk. Met o.a. Jessalyn Gilsig, Antonio Sabato jr, Serge Houde en Emily Tennant.

Tijdens een vlucht van Columbia naar de VS ontdekken passagiers dat er mieren aan boord zijn. Het zijn gevaarlijke kogelmieren (Paraponera clavata), die een uiterst pijnlijke steek hebben, en dan zijn ze ook nog gemuteerd! Ze verdwijnen in het ruim, knagen daar aan elektrische kabels en ze bijten brandstofleidingen door. Gelukkig zijn ook een flinke entomologe en een knappe airmarshal aan boord. Matige tot slechte rampenfilm met als grootste handicap dat er weliswaar heel vervelende mieren bestaan, maar slechts zeer weinig mensen met een mierenfobie.

Family in Hiding

2006 | Drama

Canada 2006. Drama van Timothy Bond. Met o.a. Brenda Strong, Elyse Levesque, Hrothgar Mathews, Jerry Wasserman en Christopher Jacot.

Op een dag bevindt de alleenstaande moeder Carol Peterson zich op het verkeerde moment op de verkeerde plaats. Ze is per ongeluk getuige van de moord op een advocaat. De FBI beschermt haar door Carol en haar kinderen naar een veilige plaats te verhuizen, maar de daders doen alles om haar uit te schakelen en weten haar uiteindelijk te vinden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael Balfry op televisie komt.

Reageer