Brenda Price

Acteur

Brenda Price is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Road From Erebus

2002 | Mysterie, Thriller, Romantiek, Horror

Verenigde Staten 2002. Mysterie van David Sporn. Met o.a. Brenda Price, D. James Reynolds, Morton Hall Millen, Paige Balitski en Lesley Morris.

Barry Altman (Reynolds), een pedanterige would-be schrijver zonder inspiratie houdt zich als boekenredacteur in leven. Hij ontmoet de knappe Helen (Price), die een reclamebureau leidt. Barry beleeft met Helen de hartstochtelijkste nacht van zijn leven. Helen heeft hem weer energie gegeven om de pen ter hand te nemen, al weet hij nog niet wat hij aan het papier zal toevertrouwen. De volgende morgen verlaat Helen overhaast Barry`s flat. Ze is in paniek, maar Barry heeft dat nog niet helemaal in de smiezen. Als ze niet meer komt opdagen, gaat Barry haar zoeken in een kunstgalerie, waarover zij gesproken had. Daar treft hij Roxanne (wederom Price) aan, die een sprekende gelijkenis vertoont met Helen. Ze kent Helen, maar laat zich laatdunkend over haar uit. Dan komt Helen weer op de proppen en Barry begrijpt dat zij een trauma heeft opgelopen door haar ex-minnaar Clootie (Millen). Barry heeft nu een onderwerp voor zijn boek, waaraan hij zo snel mogelijk wil beginnen. Dan is Helen weer verdwenen, maar hij weet nu waar hij haar moet zoeken. Hij gaat naar Clootie waar hij de onderworpen Heidi (wederom Price) vindt. Zij wordt zwaar mishandeld door Clootie. Barry's nieuwe boek gaat over seks en een vrouw met drie persoonlijkheden. Krijgt het een happy-end en Clootie zijn verdiende loon? De mooie Price en Altman doen erg hun best in het regiedebuut van Sporn, die in het filmvak alleen maar administratieve ervaring had opgedaan. Het is bij deze film dan ook voorlopig gebleven. De ontstaansgeschiedenis van deze B-film voor de tv weerspiegelt een parcours van bijna zeven jaar, dat afgelegd moest worden voordat de film voor het grote publiek in première ging op de Amerikaanse thuisbuis. Het concept voor de film werd voltooid in 1996. In 1999 werd de film gedraaid, maar het duurde tot 2002 totdat HBO bereid was de griezelige film met bloot te tonen aan zijn abonnees. Het scenario is van regisseur/producent Sporn. Het camerawerk is van Ben Wolf.

The road from Erebus

1999 | Thriller

Verenigde Staten 1999. Thriller van David Sporn. Met o.a. Morton Hall Millen, D. James Reynolds, Brendan Price, James Reynolds en Brenda Price.

Na een wilde nacht met Helen wil Barry de rest van zijn leven met haar doorbrengen. Probleem is echter dat de vrouw aan een ernstige persoonlijkheidsstoornis lijdt. Barry vecht voor zijn geliefde, haar andere 'ik' en tegen haar agressieve ex

Angels in the Attic

1998 | Misdaad, Avonturenfilm, Familiefilm

Verenigde Staten 1998. Misdaad van Eric Hendershot. Met o.a. Clayton Taylor, Steven Losak, Dalin Christiansen, Brenda Price en Scott Christopher.

Brad (Taylor) en Frankie (Losak), jonge tieners en gezworen kameraden, ontdekken op de zolder van het appartementsgebouw waar ze wonen, de buit van een bankoverval. In plaats dat ze geld woor zichzelf houden of het heel eerlijk naar de politie brengen (en er waarschijnlijk vervolgens nooit meer iets van zien) spelen ze Robin Hood: wie wat verloren is krijgt geld om het verloren goed opnieuw te kopen en wie in nood zit, kan op hen rekenen. Dit valt op, ook aan hun buurman, die de bankrover is. Hij eist de buit terug, want anders zal hij de jongens weleens mores leren! Brad en Frankie laten zich niet intimideren, want er is een buurmeisje dat heel dringend geopereerd moet worden. De jongens geven zich geen rekenschap van het grote risico dat ze nemen en het gevaar dat hen omgeeft, maar gelukkig loopt alles nog goed af: het meisje wordt geopereerd, de misdadiger krijgt zijn verdiende loon en de jongens een beloning. Het voorspelbare scenario grijpt niet erg hoog, maar jonge kijkers kunnen zich gemakkelijk identificeren met uitstekende hoofdrollen van Taylor en Losak. Videotitel: ROBIN HOOD GANG.

Just in Time

1997 | Romantiek

Verenigde Staten 1997. Romantiek van Shawn Levy. Met o.a. Mark Moses, Rebecca Chambers, Steve Eckholdt, Brittany Alyse Smith en Micole Mercurio.

Als zijn vrouw bij een ongeval om het leven komt stort de wereld van Michael Bedford (Moss) in elkaar. Het enige waarvoor hij nog leeft is zijn werk. Hierdoor verwaarloost hij zijn dochtertje Lily (Smith). Hij merkt niet eens dat Lily op school doorlopend gepest wordt. Als het op een keer te grof wordt komt kelnerin Faith Zacarelli (Chambers) het meisje ter hulp. Tussen Lily en Faith groeit een affectie. Nochtans is Faith een jonge vrouw die niet in de liefde gelooft en, ondanks het feit dat haar vriendinnen alles doen om haar te koppelen, weigert ze zich aan een man te geven. De rest laat zich raden en wees gerust, je komt niet bedrogen uit, elk cliché van dit soort romantische onzin werd verwerkt in het routine-scenario van Eric Tuchman. De prestaties van de acteurs zijn al evenmin voldoende om hen hoop te geven op een Oscar. Typische afternoon-tv-soap voor eenzame huisvrouwen die eens lekker willen uithuilen. Achter de camera nam Matthew Williams plaats.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Brenda Price op televisie komt.

Reageer