Richard Sanderson

Componist

Richard Sanderson is componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Banana's Boulevard

1987 | Komedie, Misdaad

Frankrijk 1987. Komedie van Richard Balducci. Met o.a. Les Forbans, Philippe Castelli, Popeck, Eveline Dassas en Catherine Ferrières.

Vijf werklozen willen muzikant worden onder de naam Les Forbans. Na talloze avonturen, die hen zelfs op de Antillen brengen, komt het succes. Het nevenverhaal gaat over een geheimzinnige microfilm, waarin heel wat achtervolgers geïnteresseerd zijn. Het scenario is onwaarschijnlijk en zit slecht in elkaar. Bovendien is het zeldzaam onbeduidend.

Adam et Eve

1984 | Komedie

Frankrijk 1984. Komedie van Jean Luret. Met o.a. Michel Galabru, Alice Sapritch, Jean-François Dérec en Popeck.

Wanneer Galabru en Sapritch elkaar na jaren weer ontmoeten is hun carrière op de terugweg. Zij was ooit een beroemde ster, hij een bezige producer. Ze legt hem een scenario voor, gebaseerd op het Bijbelse Adam en Eva-verhaal. Zij wil de rol van Eva spelen, terwijl een rijke graaf voor het geld zal zorgen. In werkelijkheid is alles opgezet spel van haar om zich te wreken op de producer die haar ooit eens een blauwtje deed lopen. Wansmakelijke komedie die bol staat van vulgaire grappen, slecht gespeeld. Waardeloos scenario van Jean Babely is ongeïnspireerd en is totaal mislukt als satire op het filmwereldje. Je kunt beter kijken naar het THE PRODUCERS van Mel Brooks, wat erop lijkt. Fotografie van Bernard Dechet.

C'est facile et ça peut rapporter...20 ans

1983 | Komedie, Misdaad

Frankrijk 1983. Komedie van Jean Luret. Met o.a. Robert Castel, Michel Galabru, Katia Tchenko, Jacques Balutin en Lucette Sahuquet.

Een geslaagd luguber idee (een abattoir doet dienst als lijkenhuis waar de menselijke en dierlijke kadavers door elkaar worden gehaald) en een biutengewoon goede huiselijke twist kunnen de feilen van deze waanzinnige fabel over de lotto niet redden. De acteurs doen hier slechts hun werk 'omdat er brood op de plank moet komen'. Een ideologisch wegwerpprodukt van rechtse signatuur.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Richard Sanderson op televisie komt.

Reageer