Akos von Rathony

Regisseur

Akos von Rathony is regisseur.
Er zijn 6 films gevonden.

Puppe Zieh' dich aus

1968 | Erotiek

Duitsland 1968. Erotiek van Akos von Rathony. Met o.a. Anke Syring, Astrid Frank, Christiane Rücker, Gaby Gasser en Linda Caroll.

De dochter van een schatrijke industrieel loopt van huis weg, vindt een baantje in een nachtclub, raakt verslaafd aan drugs en keert na een politie-inval in tranen huiswaarts, waar de ongeruste ouders haar liefdevol verwelkomen. Dit super-sentimentele, vrij ordinaire sekswerkje excelleert in smakeloosheid. De titel alleen al spreekt boekdelen.

Der Nächste Herr, dieselbe Dame

1967 | Erotiek

Duitsland 1967. Erotiek van Akos von Rathony. Met o.a. Margrit Weiler, Ellen Umlauf, Alexander Allerson, Silvia Frank en Ini Assmann.

Een bordeel wordt als wasserij vermomd en dit moet de aanleiding zijn tot kluchtige verwikkelingen. Nou ja.

St. Pauli Herbertstrasze

1966 | Documentaire, Actiefilm, Erotiek

Oostenrijk/Duitsland 1966. Documentaire van Akos von Rathony. Met o.a. Eva Astor, Karin Field, Pinkas Braun, Elma Karlowa en Michael Cramer.

Zie: Reeperbahn-serie.

Toller Hecht auf krummer Tour

1961 | Komedie

Duitsland 1961. Komedie van Akos von Rathony. Met o.a. William Bendix, Christine Kaufmann, Michael Hinz, Ron Randell en Wera Frydtberg.

Een weesjongen uit WO II wil straaljagerpiloot in de VS worden. Een vreemde rolbezetting in een routineus verhaaltje.

Das Geheimnis der gelben Narzissen

1961 | Misdaad, Thriller

Duitsland 1961. Misdaad van Akos von Rathony. Met o.a. Christopher Lee, Joachim Fuchsberger, Klaus Kinski, Sabine Sesselmann en Albert Lieven.

Zie: Edgar Wallace-serie.

Frèulein Bimbi

1951 | Komedie

Oostenrijk 1951. Komedie van Akos von Rathony. Met o.a. Paul Kemp, Hans Holt en Hannelore Schroth.

De jonge Bimbi is werkloos en wanhopig en eigent zich daarom een aanbevelingsbrief toe die de vorige kamerbewoonster heeft achtergelaten. Zo krijgt ze een baan van directeur Thormèlen, die echter denkt dat ze de maffe dochter van een invloedrijke politicus is. Als Thormèlens zoon er na een ruzie met een cosmeticaformule vandoor gaat, ziet Bimbi haar kans schoon om zich te bewijzen

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Akos von Rathony op televisie komt.

Reageer