Adriana Roel

Acteur

Adriana Roel is acteur.
Er zijn 16 films gevonden.

Anacrusa o de como la música viene después del silencio

1979 | Drama

Mexico 1979. Drama van Ariel Zúñiga. Met o.a. Adriana Roel, Carlos Castañón, Eduardo López Rojas en Juan Angel Martínez.

De plotselinge verdwijning en dood van de dochter van een universitair docente leidt er toe dat deze zich opnieuw bezint over het leven. De bedoelingen van deze produktie liggen er te dik bovenop. De film werd geschreven door de regisseur en muzikaal omlijst door een keuze uit Bach en Schubert.

Kaliman, el hombre increíble

1976 | Avonturenfilm, Sciencefiction

Mexico 1976. Avonturenfilm van Alberto Mariscal. Met o.a. Jeff Cooper, Nino del Arco, Adriana Roel en Jorge Rado.

De mysterieuze held Kaliman helpt een stel antropologen een Egyptische graftombe te vinden. Zij moeten het hoofd bieden aan bandieten en bovenaardse wezens. Een simpel gefilmde komedie, die door zijn naïviteit soms zelfs charme bezit.

Verano violento

1966 | Drama

Mexico 1966. Drama van Alfonso Corona Blake. Met o.a. Erika Remberg, Guillermo Murray en Adriana Roel.

Een man wordt ten onrechte beschuldigd van moord op zijn vrouw. Dan blijkt dat de ware schuldige hun dochter is, die niet kon aanzien hoe slecht haar moeder haar vader behandelde. Er zitten ook wat scènes in uit korte films uit 1961 en 1962 die Armedaríz met regisseur Julián Soler opnam. Zeer onsamenhangend.

El silencioso

1966 | Western

Mexico 1966. Western van Alberto Mariscal. Met o.a. Gastón Santos, Luis Aguilar, Adriana Roel en Emilio Fernández.

Een revolverheld wil wraak nemen en helpt een plattelandsfamilie tegen bandieten die een dorp tiranniseren. Deze western is duidelijk geïnspireerd op SHANE. Uitstekend geregisseerd, prima camerawerk en montage.

Gigantes planetarios

1965 | Sciencefiction

Mexico 1965. Sciencefiction van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. Guillermo Murray, Adriana Roel, Rogelio Guerra en 'Ferrusquilla'.

Een jonge geleerde en zijn vriendin maken een ruimtereis om de bewoners van een ander sterrenstelsel te bevrijden van tirannie. Middelmatig ondanks enige originele ideeën. Opvallend bizarre kleding.

Me llaman El Cantaclaro

1964 | Komedie

Mexico 1964. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Elvira Quintana, Alvaro Zermeño, Adriana Roel en Carlos Riquelme.

Een zanger wordt ingehuurd voor de verjaardag van een rijke grootgrondbezitster. Hij wordt op slag verliefd, maar zij is al verloofd. Een weinig originele komedie met enkele liedjes.

El Alazán y el Rosillo

1964 | Drama, Avonturenfilm

Mexico 1964. Drama van René Cardona. Met o.a. Antonio Aguilar, Flor Silvestre, Jaime Fernández en Adriana Roel.

Als een jongen na een aantal jaren terugkeert naar zijn geboortedorp, ontmoet hij zijn jeugdvriend die grootgrondbezitter is geworden. Het verhaal is van Aguilar zelf en heeft veel te maken met twee mythische figuren uit de Mexicaanse Revolutie: Villa en Zapata.

Cri Cri el grillito cantor

1963 | Biografie, Muziek

Mexico 1963. Biografie van Tito Davison. Met o.a. Ignacio López Tarso, Marga López, Lupita 'Pelusa' Vidal en Adriana Roel.

Buitengewoon melodramatische en kinderachtige biografie van de zanger Gabilondo Soler 'Cri Cri'. De film is zo geïdealiseerd dat het wel een sprookje lijkt; er zitten ook enkele opnamen uit de Walt Disney-studio's in.

Días de otoño

1962 | Drama

Mexico 1962. Drama van Roberto Gavaldón. Met o.a. Pina Pellicer, Ignacio López Tarso, Evangelina Elizondo en Adriana Roel.

Een jonge vrouw, verlaten door haar verloofde, verbergt dit voor haar collega's en haar chef, die verliefd op haar is. Gekunsteld en opgeblazen. De regie is somber en koud.

Me dicen el consentido

1961 | Drama

Mexico 1961. Drama van Carlos Toussaint. Met o.a. Julio Alemán, Adriana Roel, Alejandro Parodi en Guillermo Orea.

Een jongeman achtervolgt zijn vrouw en een andere man, die zij behandelt als een broer, met de bedoeling hen te doden. Een duf boerenmelodrama.

La Entrega de Chucho el Roto

1959 | Avonturenfilm

Mexico 1959. Avonturenfilm van Manuel Muñoz. Met o.a. Carlos Baena, Adriana Roel, Oscar Pulido en Arturo Martínez.

Laatste van de vier episodenfilms die Manuel Muñoz wijdde aan de edelmoedige bandiet 'Chucho el Roto'. Deze laatste aflevering bevat de episoden genaamd 'El obispo', 'El buen patron', 'La caja fuerte' en 'Deuda saldada'. Net zo middelmatig als de vorige.

La Captura de Chucho el Roto

1959 | Avonturenfilm

Mexico 1959. Avonturenfilm van Manuel Muñoz. Met o.a. Carlos Baena, Adriana Roel, Oscar Pulido en Arturo Martínez.

De voorlaatste aflevering van de door Manuel Muñoz geregisseerde serie over de avonturen van de bandiet 'Chucho el Roto', bestaande uit drie episodes, te weten: 'En su propio trampa', 'El doble juego' en 'La venganza'. Met de komiek Armando Soto la Marina, 'El Chicote', in een bijrol. Niets bijzonders.

Gutierritos

1959 | Drama

Mexico 1959. Drama van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. Rafael Banquells, Carlos Baena, Elvira Quintana en Adriana Roel.

Vanwege de vijandige houding van zijn vrouw en twee kinderen besluit een man zijn memoires te gaan schrijven, die, uitgegeven onder pseudoniem, een grote indruk maken op het publiek. Gebaseerd op een destijds zeer succesvol hoorspel. Om te huilen.

Chucho el Roto

1959 | Avonturenfilm

Mexico 1959. Avonturenfilm van Manuel Muñoz. Met o.a. Carlos Baena, Adriana Roel, Oscar Pulido en Arturo Martínez.

De avonturen van een edelmoedige bandiet, in gevecht met een reeks struikrovers. De eerste aflevering van een serie van vier films over dit personage. Deze aflevering bestaat uit drie episodes: [KL]`El juramento`[KLE], [KLE]`Con la m[KA1]ascara del artista`[KLE] en [KLE]`El delincuente`[KLE]. Bleek net zo zwak te zijn als de latere afleveringen (AVENTURAS DE CHUCHO EL ROTO, LA CAPTURA DE CHUCHO EL ROTO, en LA ENTREGA DEL CHUCHO EL ROTO).

Aventuras de Chucho el Roto

1959 | Avonturenfilm

Mexico 1959. Avonturenfilm van Manuel Muñoz. Met o.a. Carlos Baena, Adriana Roel, Oscar Pulido en Arturo Martínez.

Voortzetting van de serie CHUCHO EL ROTO. Dit tweede deel bestaat uit drie episodes: El joyero burlado, Operación ventajosa en Daños y perjuicios. Matig.

La Cigüeña dijo sí

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Rafael Baledón. Met o.a. Libertad Lamarque, Arturo de Córdova, Julio Alemán en Adriana Roel.

Na duizend-en-een problemen te hebben overwonnen, kunnen een weduwe en een weduwnaar, die ieder een kind hebben, eindelijk trouwen. Een uitermate geforceerde komedie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Adriana Roel op televisie komt.

Reageer