Jack Lucarelli

Acteur

Jack Lucarelli is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Doorways

1993 | Sciencefiction, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1993. Sciencefiction van Peter Werner. Met o.a. George Newbern, Anne Le Guernec, Kurt Wood Smith, Robert Knepper en Carrie Ann Moss.

Onze werkelijkheid bestaat uit vele paralelle werelden die op gezette tijden door een soort poort - een zwart gat - met elkaar in verbinding staan. Je kunt dan van het ene tijdperk in het andere terechtkomen. Een jonge temperamentvolle vrouw (Le Guernec) wordt in haar wereld opgejaagd en slaagt erin via zo`n een poort te vluchten naar New York omstreeks 1990, achternagezeten door de Dark Lord en haar vroegere eigenaar (Knepper). Na een ongeval wordt ze door de FBI opgepakt en ondervraagd. In de kliniek maakt ze tevens kennis met de jonge arts Newbern die haar fantastische verhaal in tegenstelling tot de politie wel gelooft. Een interessant gegeven wordt hier verknoeid door een oppervlakkige uitwerking. Bedoeld als pilot- film voor een serie die nooit het daglicht zag, met als gevolg dat de film niet eindigt. George R. R. Martin schreef het verhaal, dat door Neil Roach uitstekend gefilmd werd. De tot een minimum herleide speciale effecten zijn een betere film waard.

Jackals

1986 | Actiefilm

Verenigde Staten 1986. Actiefilm van Gary Grillo. Met o.a. Jack Lucarelli, Gerald McRaney, Wilford Brimley, Jameson Parker en Jeannie Wilson.

Een voorspelbare actiefilm, die je beter snel kunt vergeten. Het van tv bekende duo Simon & Simon neemt het, samen met ex- politieman Lucarelli, op tegen McRaney, handelaar in blanke slavinnen. Ouwe koek. Ook bekend als AMERICAN JUSTICE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jack Lucarelli op televisie komt.

Reageer