Noribumi Suzuki

Regisseur, Scenarist

Noribumi Suzuki is regisseur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Roaring Fire

1982 | Actiefilm

Japan 1982. Actiefilm van Noribumi Suzuki. Met o.a. Heroyuki Sanada, Etsuko Shiomi, Shin'ichi Chiba, Mikio Narita en Miki Yamashita.

Een jonge Japanner, die op een ranch in Texas is grootgebracht, reist naar zijn vaderland om zijn misdadige oom ter verantwoording te roepen. Deze heeft het wederrechtelijk verkregen familiefortuin aangewend om een drugssyndicaat op te richten. Er valt veel en hard karatewerk te zien in dit ietwat onbegrijpelijk avonturenwerkje met zeer sentimentele fragmenten.

Shogun's Ninja

1980 | Avonturenfilm, Actiefilm

Japan 1980. Avonturenfilm van Noribumi Suzuki. Met o.a. Heroyuki Sanada, Shin'ichi Chiba, Etsuko Shiomi, Shohei Hino en Tetsurô Tamba.

Snerpende vecht- en avonturenfilm in de serie `jidai geki` (kostuumfilms van vóór 1868) uit Toei Studios, Tokio. Fraaie sets, adembenemende locaties, sublieme fotografie en boven alles: tempo. Razendsnelle ontwikkelingen; soms moeilijk te volgen.

School of the Holy Beast

1974 | Thriller

Japan 1974. Thriller van Noribumi Suzuki. Met o.a. Takigawa Yumi, Emiko Yamauchi en Yayoi Watanabe.

Ken Russells notoire schandaalfilm The Devils uit 1971 veroorzaakte gedurende enkele jaren een hausse aan zogeheten nunsploitation-titels: goedkoop gemaakte horrorfilms met veelal blote nonnen in de hoofdrol. Hoogtepunt in het eigenaardige subgenre is deze esthetisch verantwoorde Japanse cultklassieker, waarin een jonge vrouw toetreedt tot een sinister klooster. Daar ontdekt ze een aantal schokkende geheimen: de Moeder Overste is lesbisch, de sadistische aartsbisschop heeft een hekel aan God en de nonnen worden gedwongen elkaars ontblote bovenlijf te geselen met zweepjes. Voor de liefhebber van perverse exploitatiecinema.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Noribumi Suzuki op televisie komt.

Reageer