Gary Harvey

1962 Regisseur, Producer

Gary Harvey (1962) is regisseur en producer.
Er zijn 5 films gevonden.

Time after Time

2011 | Drama, Romantiek

Canada/Verenigde Staten 2011. Drama van Gary Harvey. Met o.a. Richard Thomas, Kaj-Erik Eriksen, Christine Chatelain, Adrian Hough en Chris Cochrane.

De Amerikaanse firma Hallmark weet dat de goegemeente houdt van makkelijke zwijmelfilms waarbij de juiste lieden elkaar na enkele obligate omzwervingen vol overtuiging in de armen sluiten. Deze Time after Time is zo'n mierzoete draak, een film die zonder enige gêne hengelt naar de gevoelige snaar. Het verhaaltje begint met een verslaggever die terugkeert naar zijn geboortegrond waar hij zijn toekomstige ik tegen het lijf loopt. Daarnaast krijgt hij nog steeds slappe knieën van zijn nimmer vertrokken jeugdliefde. Ramsj tot op het bot, maar in ieder geval volstrekt pretentieloos.

Taken from Me: The Tiffany Rubin Story

2011 | Drama

Verenigde Staten 2011. Drama van Gary Harvey. Met o.a. Taraji P. Henson, Terry O'Quinn, David Haydn-Jones en Beverly Todd.

Tiffany Rubin is de moeder van de zevenjarige Kobe. Ze belandt in een nachtmerrie als de biologische vader haar zoontje ontvoert en meeneemt naar zijn geboorteland Korea. Op aandringen van haar moeder zoekt Tiffany hulp bij Mark Miller van de liefdadigheidsorganisatie 'American Association for Lost Children'. Met de hulp van Mark reist Tiffany naar Zuid-Korea om een gevaarlijk plan uit te voeren en haar zoontje weer naar huis te brengen.

Playing for Keeps

2009 | Biografie, Drama

Canada 2009. Biografie van Gary Harvey. Met o.a. Jennifer Finnigan, Roger R. Cross en Doug Savant.

Nicole Alpern begint een affaire met de getrouwde Afrikaans-Amerikaanse basketbalspeler Ty Rivers. Wanneer Nicole zwanger blijkt te zijn, beslist Ty dat hij voor zijn zoon wil zorgen, maar Nicole wil de voogdij.

Another Country

2003 | Drama

Canada 2003. Drama van Gary Harvey. Met o.a. Tina Keeper, Dakota House, Hugh Thompson, Simon Baker en Marty Antonini.

Agente Michelle Kenidi probeert aan te tonen dat Indianenopperhoofd Teevee Tenia onschuldig vastzit.

The War Between Us

1995 | Drama, Oorlogsfilm

Canada 1995. Drama van Anne Wheeler. Met o.a. Shannon Lawson, Mieko Ouchi, Robert Wisden, Ian Tracey en Juno Ruddell.

Tijdens WO II, na de Japanse aanval op Pearl Harbor in 1941, werden alle Japanners, ongeacht hoe lang ze al in Noord-Amerika verbleven, gewantrouwd en aangezien voor leden van een ondermijnende vijfde colonne. In Canada betekende dit het vaak welvarende en nijver opgebouwde bestaan in de grote stad vaarwel zeggen en je zien te handhaven in kleine plaatsen diep in Canada.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gary Harvey op televisie komt.

Reageer