Natalie Kingston

Acteur

Natalie Kingston is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

His Private Secretary

1933 | Komedie

Verenigde Staten 1933. Komedie van Philip A. Whitman. Met o.a. John Wayne, Evalyn Knapp, Alec B. Francis, Natalie Kingston en Arthur Hoyt.

Niemendalletje waarin Wayne voortdurend overhoop ligt met zijn vader omdat hij meer aandacht heeft voor de meisjes dan voor 'de zaak'. Alles komt op zijn pootjes terecht zodra Wayne het juiste meisje vindt. St. John zou later als 'Fuzzy' St. John in tientallen westerns spelen.

Under Texas Skies

1930 | Western

Verenigde Staten 1930. Western van J.P. McGowan. Met o.a. Bob Custer, Natalie Kingston, Bill Cody, Tom London en Lane Chandler.

Kingston wil om de touwtjes aan elkaar te kunnen knopen een kudde paarden die haar vader haar nagelaten heeft, aan het leger verkopen. Cody en London pogen haar de paarden te ontnemen, maar Custer heeft het spelletje door en helpt haar. H.A. Durlam was de scenarist en het scenario klopte, evenals het camerawerk van Otto Himm, waardoor deze western redelijk onderhoudend is geworden.

Tarzan the Tiger

1929 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1929. Avonturenfilm van Henry MacRae. Met o.a. Frank Merrill, Natalie Kingston, Lillian Worth, Al Ferguson en Bobby Nelson.

Serial in tien hoofdstukken. Merrill was de vijfde Tarzan, en dit was zijn laatste werk. Universal bracht zowel een zwijgende als een sprekende versie op de markt, maar bij de laatste zij opgemerkt dat het meer om geluidseffecten ging. Ferguson is de schurk die Kingston (als Jane) als slavin verkoopt. Nelson herhaalde zijn rol als Boy van een jaar eerder. Merrill, die ca. 10 jaar in films speelde, overleed in 1966, 72 jaar oud. Ian McClosky Heath schreef het scenario dat gebaseerd was op het verhaal TARZAN AND THE JEWELS OF OPAR.

Pirate of Panama

1929 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1929. Avonturenfilm van Ray Taylor. Met o.a. Jay Wilsey (Buffalo Bill Jr.) en Natalie Kingston.

Avonturen-serial in twaalf hoofdstukken van het meest eenvoudige soort. Een verborgen schat en piraten vormen de ingrediënten waar alles om draait en Wilsey - in feite een westernheld en zo gedraagt hij zich hier ook - is de held. Slechte Universal-serial.

Tarzan, The Mighty

1928 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1928. Avonturenfilm van Jack Nelson. Met o.a. Frank Merrill, Natalie Kingston, Al Ferguson, Bobby Nelson en Lorimer Johnston.

Serial in vijftien hoofdstukken. Ian McClosky Heath gebruikte het boek [KL]Jungle tals of Tarzan[KLE] voor zijn scenario van deze uitstekende Universal-serial. Merrill is Tarzan en Ferguson is zijn grote tegenstander. Nelson is Boy en Kingston het meisje waarop Tarzan verliefd wordt, maar die de vrouw moet worden van Ferguson. Als Johnston (als Lord Greystoke) eens naar zijn erfgenaam komt kijken weet Ferguson zich daarvoor uit te geven. Maar na afloop krijgt Tarzan zijn rechten (én Kingston) en Ferguson verdwijnt om terug te keren in een vervolg op deze serial: TARZAN THE TIGER.

Painted Post

1928 | Western

Verenigde Staten 1928. Western van Eugene Forde. Met o.a. Tom Mix, Natalie Kingston, Philo McCullough, Al St. John en Fred Gamble.

Na tien jaar samenwerking kwam er een einde aan de relatie tussen Tom Mix en Fox. Hij maakte nog een korte serie van vijf westerns voor FBO en trok zich vervolgens enkele jaren terug in het circus. De mythe dwong tot zijn terugkeer bij Universal in 1932. Hier is Tom nog eenmaal voor Fox de sheriff die een bende oprolt en de buit weet te vinden om die aan de eigenaars terug te geven. Het was tevens een tijdelijk afscheid van cameraman Daniel Clark, met wie Tom zo fantastisch kon samenwerken. In 1932 was hij weer van de partij. Harry Sinclair Drago leverde het verhaal, dat door Buckleigh F. Oxford werd bewerkt. Tom had naar schatting 7,5 miljoen dollar in deze jaren verdiend!

His First Flame

1927 | Komedie

Verenigde Staten 1927. Komedie van Harry Edwards. Met o.a. Harry Langdon, Ruth Hiatt en Natalie Kingston.

Harry is in goeden doen en wordt door twee meisjes bemind. Het zijn zusters en de ene wil hem om zijn geld terwijl de ander echt van hem houdt. Om dat te bewijzen steekt ze zijn huis in lichterlaaie. Leuke komedie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Natalie Kingston op televisie komt.

Reageer