Didi Conn

Acteur

Didi Conn is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Thomas and the Magic Railroad

2000 | Fantasy, Jeugdfilm

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 2000. Fantasy van Britt Allcroft. Met o.a. Alec Baldwin, Peter Fonda, Mara Wilson, Didi Conn en Michael E. Rodgers.

Meneer de Conducteur heeft een voorraadje magisch goudstof waarmee hij heen en weer kan rijden, maar de voorraad slinkt rap. Het locomotiefje Thomas moet zich ondertussen staande weten te houden tussen de grote jongens. Meneer de Conducteur roept de hulp in van zijn neefje om meer goudstof te verkrijgen. Ook zijn nieuwe vriendin Lily en haar opa helpen hem zoeken.

Three on a Date

1978 | Drama

Verenigde Staten 1978. Drama van Bill Bixby. Met o.a. June Allyson, Ray Bolger, Loni Anderson, John Byner en Gary Crosby.

Een tv-spel waarin de winnaars plus begeleidster op Hawaii met vakantie zijn in een LOVE BOAT-achtige variatie waarvan idee en uitwerking in dezelfde mate ongeïnspireerd zijn.

Murder at the Mardi Gras

1978 | Thriller

Verenigde Staten 1978. Thriller van Ken Annakin. Met o.a. Didi Conn, Bill Daily, David Groh, David Wayne en Harry Morgan.

Een uilige thriller over een oliedom meisje (Conn) dat getuige is van de in de titel genoemde moord en door de dader wordt achtervolgd. Hoe een regisseur als Annakin zich hiermee kon inlaten is een raadsel.

Grease

1978 | Musical, Romantiek

Verenigde Staten 1978. Musical van Randal Kleiser. Met o.a. John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing, Jeff Conaway en Didi Conn.

Leuke musical over Danny en Sandy, die tijdens een zomervakantie in de late jaren vijftig voor elkaar vallen. Maar als de school weer begint wordt hij weer een vetkuif met een stoer leren jack en zij weer een keurig meisje, en die passen niet bij elkaar. Toch? Vrolijke, zeer succesvolle musical met een flinterdun verhaaltje en veel leuke liedjes, waaronder een paar die maandenlang de hitlijsten domineerden. Het plezier van cast en crew tijdens het maken spat van het doek, alles is vormgegeven in charmante jaren vijftig-zuurstokkleurtjes. Puike nonsens. In 1982 verscheen een minder sterk vervolg.

You Light Up My Life

1977 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1977. Komedie van Joseph Brooks. Met o.a. Didi Conn, Joe Silver, Michael Zaslow, Stephen Nathan en Melanie Mayron.

Het titelliedje is eigenlijk nog het leukste van de hele film, maar Conn en Silver kunnen best gezien worden in dit flodderige verhaal over een meisje dat uit de wereld van de showbusiness wil breken. Geproduceerd, geregisseerd, geschreven en muzikaal gedirigeerd door Brooks.

Raggedy Ann and Andy

1977 | Animatie

Verenigde Staten 1977. Animatie van Richard Williams. Met o.a. Fred Stuthman, Mark Bakker en Didi Conn.

Trage, ongeïnspireerde tekenfilm voor kinderen met eindeloze liedjes door Joe Raposo, die de actie telkens weer stopzetten. Aantrekkelijke karakters die geen kant op kunnen. Het enige hoogtepunt is Kameel met Rimpel Knieën die 'Song Blue' zingt.

Almost Summer

1977 | Drama, Komedie

Verenigde Staten 1977. Drama van Martin Davidson. Met o.a. Bruno Kirby, Lee Purcell, John Friedrich, Didi Conn en Thomas Carter.

Het dwaze gedoe aan het eind van een schooljaar en een moordende schoolverkiezing worden hier op ongeveer dezelfde wijze afgeschilderd als in BEACH BLANKET BINGO.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Didi Conn op televisie komt.

Reageer