Patrick Ryborn

Producer

Patrick Ryborn is producer.
Er zijn 4 films gevonden.

Monky

2017 | Avonturenfilm, Familiefilm

Zweden 2017. Avonturenfilm van Maria Blom. Met o.a. Sofia Bach, Ing-Marie Carlsson, Eric Ericson, Sofie Gällerspång en Eddie Hallgren.

Op een dag vindt Frank een klein aapje in zijn achtertuin. Monky is haar naam en haar komst is een welkome afleiding voor Frank en zijn ouders. Al snel komen ze erachter dat Monky geen gewoon aapje is.

De Anderssons in de bergen

2014 | Jeugdfilm, Romantiek

Zweden 2014. Jeugdfilm van Gustaf Åkerblom. Met o.a. William Ringström, Morgan Alling, Anja Lundkvist, Hanna Elffors Elfström en Julius Jimenez Hugoson.

Deze vierde film over de familie Andersson speelt zich af in de besneeuwde bergen. Dat de familie op wintersport gaat is geregeld door de dertienjarige tienerzoon Sune, die zijn vriendinnetje achterna wil reizen, omdat hij bang is dat ze het op de skipiste aanlegt met een verdacht knappe klasgenoot. Het leidt allemaal tot vrolijke, slapstickachtige taferelen, waarbij alle leden van het gezin hun eigen specifieke rol vervullen. Leuke, onschuldige familiefilm, voor liefhebbers van Scandinavische humor.

De Anderssons - bijna miljonairs

2013 | Jeugdfilm, Komedie, Familiefilm

Zweden 2013. Jeugdfilm van Hannes Holm. Met o.a. William Ringström, Anja Lundkvist en Morgan Alling.

Meestal wil de vader van Sune (Ringström) naar een onaangenaam vakantieoord, het zogenaamde ‘muskieteneiland’. Maar dit jaar wil hij tot grote vreugde van het hele gezin naar Tirol! Daar blijkt echter dat hij er alleen naartoe wilde omdat hij een vroeg, ongesigneerd schilderij van een inmiddels beroemde schilder uit het gebergte alsnog wil laten ondertekenen, zodat het een kapitaal waard wordt. De humor is niet erg subtiel in deze Zweedse familiekomedie, wie dat geen bezwaar vindt zal zich best amuseren.

De Anderssons in Griekenland

2012 | Jeugdfilm

Zweden 2012. Jeugdfilm van Hannes Holm. Met o.a. William Ringström, Morgan Alling, Anja Lundkvist en Feline Andersson.

Zweeds gezinnetje Andersson gaat ieder jaar kamperen in eigen land, maar deze keer mag pa vanwege een conferentie in Griekenland met het hele gezin naar een all inclusive Grieks resort. En vanaf het prilste begin gaat mis wat mis kan gaan. De missers zijn wel stuk voor stuk tam, met bijvoorbeeld een kwijlende moeder na te veel reistabletjes. Of twee kinderen in een wankele eenpersoons mascottepop. De lieflijke avonturen van Sune staan centraal, de elfjarige ontluikende tiener die speciaal voor de gelegenheid een relatiepauze heeft ingelast met zijn Zweedse vriendinnetje. Ongecompliceerd vermaak.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Patrick Ryborn op televisie komt.

Reageer