Gordon Sackville

Acteur

Gordon Sackville is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Texas Terror

1926 | Western

Verenigde Staten 1926. Western van J.P. McGowan. Met o.a. Al Hoxie, Ione Reed, Ed Burns, George Williams en Louise Gallagher.

Het bekende verhaal over een bandiet die de omgeving onveilig maakt, tot held Hoxie komt en in korte tijd de orde herstelt.

With Stanley in Africa

1922 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1922. Avonturenfilm van William Craft en Edward Kull. Met o.a. George Walsh, Louise Lorraine, Charles Mason, William Welsh en Gordon Sackville.

Serial in achttien hoofdstukken. Het bekende verhaal: Stanley en zijn expeditie zijn op zoek naar professor Livingstone. In de serial werden de nodige oerwoudavonturen beleefd, zodat de kijker in spanning kon zitten. Maar zo spannend was deze serial niet; het kwam niet boven de middelmaat uit. Acteur Walsh was de jongere broer van regisseur Raoul Walsh, maar maakte als acteur niet zo veel naam. Zijn stercarrière was vrij snel voorbij.

The Grip of Evil

1916 | Drama

Verenigde Staten 1916. Drama van W.A. Douglas en Harry Harvey. Met o.a. Jackie Saunders, Roland Bottomley, Gordon Sackville, Gloria Payton en Myrtle Reeves.

Serial in veertien hoofdstukken. Douglas Bronston schreef het draaiboek naar een basisverhaal van Louis Tracy. Daarin draait alles om een arme man die plotseling een fortuin verkrijgt. De greep van het kwaad wordt dan de vijand. In deze slecht uitgewerkte serial voor Balboa/Pathé zijn kansen blijven liggen.

The Red Circle

1915 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1915. Avonturenfilm van Sherwood MacDonald. Met o.a. Ruth Roland, Frank Mayo, Philo McCullough, Gordon Sackville en Mollie McConnell.

Serial in veertien hoofdstukken. De verfilming van de roman van Maurice LaBlanc voor Pathé. Roland maakte haar debuut in 1911 voor Kalem in een serie korte westerns. In 1915 ging ze naar Pathé, de maatschappij die zoveel succes had met serials met Pearl White. Roland werd een serieuze concurrent. Hier moet ze vechten tegen een vloek die sinds haar geboorte op haar rust. De vloek dwingt haar misdaden te plegen waar ze zich inwendig met hand en tand tegen verzet. Het kenmerk van de vloek is een rode cirkel op haar hand.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gordon Sackville op televisie komt.

Reageer