Hugh Latimer

Acteur

Hugh Latimer is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

School for Sex

1968 | Komedie, Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1968. Komedie van Peter Walker. Met o.a. Derek Aylward, Rose Alba, Hugh Latimer, Nosher Powell en Bob Andrews.

Een Britse zakenman richt een seksschool op, waar meisjes kunnen leren hoe zij met erotische middelen rijke lieden geld af kunnen persen. Een Engelse seksklucht van abominabel gehalte.

Ambush at Devil's Gap

1966 | Familiefilm, Avonturenfilm, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1966. Familiefilm van David Eastman. Met o.a. Chris Barrington, Sue Sylvaine, Stephen Brown, Deane Gardiner en Jacqueline Mitchell.

Jeugdfilm (aanvankelijk bedoeld als serie: zes episoden van zestien minuten). Kinderen beschermen een excentrieke professor tegen gangsters die hem een revolutionaire uitvinding afhandig willen maken. Aantrekkelijk locatiewerk, o.m. in Cairngorm Mountains en aan Loch Duich, Schotland.

The Invisible Man: Play To Kill

1959 | Sciencefiction, Thriller, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1959. Sciencefiction van Peter Maxwell. Met o.a. Helen Cherry, Lisa Daniely, Colin Gordon, Hugh Latimer en Garry Thorne.

De bekende actrice Barbara Crane (Cherry) raakt op een landweg in het holst van de nacht betrokken bij een dodelijk ongeval, waarbij een man het leven liet. Ze laat zich overhalen door een behulpzame automobilist, die getuige was van het ongeluk, om het stoffelijk overschot van de zwerver van de rotsen te werpen om de zaak te maskeren. Barbara hoopt dat ze daarmee alles kan vergeten. De volgende dag echter krijgt ze een telefoontje van een onbekende die beweert alles te hebben gezien en zwijggeld eist. Gelukkig maar dat Barbara, die het benauwd heeft gekregen, bevriend is met de onzichtbare Peter Brady, die de afpersers te vlug af zal zijn. Goede thriller met onverwachte wendingen en een ijzersterke climax. De eerste episode die niet werd geregisseerd door C.M. Pennington-Richards. De stem van de onzichtbare Brady is van Tim Turner. Het scenario is van Leslie Arliss naar een verhaal van Robert Westerby. Het camerawerk is van Arthur Graham. Aflevering 6 van 39.

Tim Driscoll's Donkey

1955 | Familiefilm

Verenigd Koninkrijk 1955. Familiefilm van Terry Bishop. Met o.a. David Coote, John Kelly, Hugh Latimer, Peggy Marshall en Carole Lorimer.

Een wees gaat achter een ezeltje aan, dat per vergissing van Ierland naar Engeland is getransporteerd. Deze film heeft een prijs gekregen van de Children's Film Foundation, die kennelijk niet zulke strenge maatstaven aanlegde als anders.

The Adventures of P.C. 49

1950 | Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1950. Mysterie van Godfrey Grayson. Met o.a. Hugh Latimer, Patricia Cutts, John Penrose, Pat Nye en Michael Ripper.

Een vroege Hammer-film, de eerste van twee films van de misdaadbestrijder uit de Britse radio-serie. Hier infiltreert de agent een moorddadige bende dieven van vrachtwagens. Weinig pretentieus amusement met een laag budget.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hugh Latimer op televisie komt.

Reageer