Evelyn Scott

Acteur

Evelyn Scott is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Peyton Place: The Next Generation

1985 | Drama

Verenigde Staten 1985. Drama van Larry Elikann. Met o.a. Christopher Connelly, James Douglas, Dorothy Malone, Pat Morrow en Ed Nelson.

Een bezoek aan Peyton Place twintig jaar na de verdwijning van Allison MacKenzie (in de oorspronkelijke serie gespeeld door Mia Farrow). Haar lang vermiste dochter duikt op in het stadje. Niet zozeer een vervolg op MURDER IN PEYTON PLACE als wel het weer van stal halen van de oude tv-serie.

La perversa caricia de Satán

1977 | Horror

Spanje 1977. Horror van Georges Gigo. Met o.a. Evelyn Scott, Oliver Mathot en Silvia Solar.

Een bezoek aan Peyton Place twintig jaar na de verdwijning van Allison MacKenzie (in de oorspronkelijke serie gespeeld door Mia Farrow). Haar lang vermiste dochter duikt op in het stadje. Niet zozeer een vervolg op MURDER IN PEYTON PLACE als wel het weer van stal halen van de oude tv-serie.

Las Ratas no duermen de noche

1973 | Erotiek, Misdaad

Spanje 1973. Erotiek van Juan Fortuny. Met o.a. Paul Naschy, Sylvia Solar, Olivier Mathot, Evelyn Scott en Ricardo Palmerola.

Een ongewild geestige combinatie van horrorfilm en misdaaddrama. Bij een mislukte inbraak wordt een gangster zwaar gewond aan het hoofd. Zijn kornuiten vermoorden een man om zo diens hersens te kunnen overplanten in hun collega. De vrienden van de vermoorde man laten het daar echter niet bij zitten en zweren wraak... Stuntelig, en daardoor af en toe bijzonder leuk.

La Perversa caricia de Satán

1973 | Horror

Spanje/Andorra 1973. Horror van Georges Gigó. Met o.a. Silvia Solar, Oliver Mathot, Evelyn Scott, Daniel Martín en María Silva.

Door middel van satanische bezweringen en met wraakzuchtige doeleinden wekt een aantrekkelijke waanzinnige geleerde een enorm kadaver tot leven. Ongetwijfeld één van de slechtste produkten uit de geschiedenis van de fantastische film. Een werkje dat niet eens gered kan worden door de charmante persoonlijkheid van actrices als Silvia Solar of María Silva.

La Noche de los asesinos

1973 | Misdaad, Horror

Spanje 1973. Misdaad van Jesús Franco. Met o.a. Alberto Dalbes, Lina Romay, Evelyn Scott, William Berger en Antonio Mayans.

Moorden volgen elkaar op in een luguber buitenhuis waar de aspirant-erfgenamen van een fabelachtig fortuin zich ophouden. Een nogal onsamenhangende film, geïnspireerd door EL GATO Y EL CANARIO. In zijn luguberheid is de film nog wel aardig.

Dossier erotique d'un notaire

1972 | Erotiek, Thriller

Frankrijk 1972. Erotiek van Jean-Marie Pallardy. Met o.a. Claude Sandron, Reine Thirion en Evelyn Scott.

Van een frauduleus vergaard vermogen organiseert een notaris seksorgieën in zijn villa. Dit leidt tot chantage en moord. Mooifilmerij en ontstellend goedkoop effectbejag zijn te zien in dit sekswerkje.

The Green-Eyed Blonde

1957 | Drama

Verenigde Staten 1957. Drama van Bernard Girard. Met o.a. Susan Oliver, Tommie Moore, Evelyn Scott, Roy Glenn en Juanita Moore.

Susan Oliver in een overtuigende hoofdrol als rebellerende tiener die, verwikkeld in een moordzaak, aan een tragisch eind komt.

Back From the Dead

1957 | Horror

Verenigde Staten 1957. Horror van Charles Marquis Warren. Met o.a. Peggie Castle, Arthur Franz, Marsha Hunt, Evelyn Scott en James Bell.

Castle is geloofwaardig als de vrouw die beheerst wordt door de wil van de overleden vrouw van haar man; een van clichés doorzeefd verhaal maakt alles belachelijk.

Wicked Woman

1954 | Drama, Film noir

Verenigde Staten 1954. Drama van Russell Rouse. Met o.a. Richard Egan, Beverly Michaels, Percy Helton, Evelyn Scott en Robert Osterich.

Barmeid Michaels zet haar baas ertoe aan zijn vrouw te verlaten om met haar op te trekken. Maar dan verschijnt er een zeeman en ze verandert van gedachten. Moordplannen worden gesmeed. Oppervlakkig melodrama, dat evolueert tot een thriller. Voor wie een goede Amerikaanse film noir wil zien, kunnen we tientallen andere titels adviseren. Het scenario is van Clarence Greene en regisseur Rouse. Het camerawerk is van Edward Fitzgerald.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Evelyn Scott op televisie komt.

Reageer