Ann Peters

Acteur

Ann Peters is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Erotic Dreams

1988 | Erotiek, Fantasy

Verenigde Staten 1988. Erotiek van Robert F. Pope. Met o.a. Robert Miles, Nathan Lanes, Stephanie Goldwin, Pam Powers en Connie Cunningham.

Een variatie op het Faust-thema waarin een zonderling type zich een beetje met zwarte magie bezighoudt en bezoek krijgt van afgezanten van de duivel die zijn ziel willen kopen. Als zij niet geloofd worden, trakteren de satansknechten hem op erotische dromen over een naakte balletdanseres en een fotograaf van naaktfoto's met twee adembenemende modellen. Een werkje met de nodige spot, dat sfeervol en goed belicht is, voorzien van eersteklas opnamen van een bijna niet te stuiten opeenvolging van prachtige naaktmodellen. Al in 1988 op video uitgebracht als DARK DREAMS dat reeds in 1986 was vastgelegd. De verder niet bekende, maar zeer bekwame cameraman staat vermeld met het pseudoniem OsGood A Zebard. Ook bekend als DARK DREAMS.

The Immoral Mr. Teas

1959 | Erotiek

Verenigde Staten 1959. Erotiek van Russ Meyer. Met o.a. Pete De Cenzie, William Ellis Teas, Marilyn Westly, Ann Peters en Dawn Dennelle.

Teas, een fotograaf van twee honderd pond, kan met behulp van een speciale bril door de kleren van vrouwelijke schoonheden zien. Ontelbare borsten en achterwerken worden in detail getoond. Na de nudistische films in de jaren vijftig een hele afwisseling! Meyer's officiƫle debuutfilm kende een overweldigend succes en zette de wereld van de seksfilm in oproer. Meyer haalde hiermee de erotiek uit de ondergrond naar de bioscoop. De fatsoenscode, waarover Hays meer dan een halve eeuw zo zorgvuldig in de V.S. gewaakt had, werd op korte tijd overboord geworpen. De opgang van de erotiek was in de filmerij niet meer te stoppen. Meyer draaide deze trendsetter in drie dagen voor 24.000 dollar, die hij van een legervriend leende, maar het bracht hem wel een netto winst op van 1 miljoen dollar.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ann Peters op televisie komt.

Reageer