Malisa Lang

Acteur

Malisa Lang is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

I frati rossi

1988 | Horror, Mysterie, Erotiek

Italië 1988. Horror van Lucio Fulci en Joe Martucci. Met o.a. Chuck Valenti, Lara Wendel, Gerardo Amato, Malisa Lang en David Green.

De jonge echtgenote van een rijke eigenaar van een middeleeuws kasteel lijkt sprekend op het portret van een vrouw, die eeuwen geleden leefde. Zij raakt daar behoorlijk van in de war. Om haar heen niets dan geheimzinnigheid en macabere rituelen in onderaardse gangen en grotten vol mannen in rood met een kap over hun hoofd. Een occulte kracht zaait dood en verderf onder de slachtoffers, vanwege een oude vete. Gruwelijk gespeeld, veel zinloos naakt en geweld. Ook bekend als THE RED MONKS.

Thor il conquistatore

1983 | Fantasy, Horror, Actiefilm

Italië 1983. Fantasy van Tonino Ricci. Met o.a. Bruno Minniti, Maria Romano, Malisa Lang, Raf Falcone en Christopher Holm.

De legende van Thor, de dondergod, opgevoed door Etna nadat Gunt zijn ouders had gedood. Hij heeft een groot gevoel voor rechtvaardigheid en hij wil zijn volk het gouden zaad geven, zodat er geen honger meer zal zijn. Daartoe moet hij vechten tegen de slechte krachten, die al het lijden veroorzaken. Afgezien van het slechte spel is er in deze film genoeg romantiek, actie en avontuur te beleven.

Gunan il guerriero

1982 | Avonturenfilm, Fantasy, Actiefilm

Italië/Verenigde Staten 1982. Avonturenfilm van Franco Prosperi. Met o.a. Peter McCoy, Diana Roy, David Jenkins, Malisa Lang en John Richmond.

CONAN THE BARBARIAN wordt weer eens schaamteloos geplagieerd in dit onbeholpen en onduidelijke verhaaltje over twee adellijke broers, van wie er één wraak dient te nemen op de moordenaars van zijn familie. Ook bekend als THE INVINCIBLE BARBARIAN.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Malisa Lang op televisie komt.

Reageer