Brett Kelly

Acteur

Brett Kelly is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Like Mike 2: Streetball

2006 | Komedie, Familiefilm, Sportfilm

Verenigde Staten/Canada 2006. Komedie van David Nelson. Met o.a. Jascha Washington, Kel Mitchell, Michael Beach, Brett Kelly en Michael Adamthwaite.

Jerome Jenkins Junior krijgt op het sportveld niet bepaald respect omdat hij te jong, te traag en te klein is. Maar het geluk lacht hem toe als hij op een dag een paar mysterieuze, aftandse gymschoenen vindt met de initialen 'M.J.' erin gekrabbeld. Als hij ze aantrekt is hij plotseling de beste in het veld. Maar door zijn onverwachte succes dreigt hij van zijn familie te vervreemden en laten zijn vrienden hem zitten. Pas dan beseft hij hoe hoog de prijs van de roem is.

The Sandlot 2

2005 | Familiefilm

Verenigde Staten 2005. Familiefilm van David M. Evans. Met o.a. Max Lloyd-Jones en Brett Kelly.

Wat een onbezorgde zomer moest worden voor de kids van de Sandlot, gevuld met avontuur en honkbal, wordt iets ingewikkelder wanneer een ruimteschip-op-schaal belandt in een tuin waar een bijtgrage waakhond rondloopt.

Bad Santa

2003 | Komedie, Misdaad

Verenigde Staten/Duitsland 2003. Komedie van Terry Zwigoff. Met o.a. Billy Bob Thornton, Tony Cox, Brett Kelly, Lauren Graham en Bernie Mac.

Willie (Billy Bob Thornton) vloekt, drinkt, heeft seks met veel verschillende (liefst dikke) vrouwen en haat kinderen. Maar elk jaar trekt hij zijn kerstman-pak aan om samen met zijn maatje Marcus de kindervriend in een warenhuis te spelen. En ieder jaar vinden de twee emplooi in een ander winkelcentrum, om aan het eind van het seizoen de kluis te kraken. In Zwigoffs anti-kerstfilm is onsmakelijkheid een bron van vreugde en verdienen de grootste sukkels een tweede kans. Opgedragen aan de op 11 september 2003 overleden acteur John Ritter.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Brett Kelly op televisie komt.

Reageer