No Bours

Acteur

No Bours is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

De Avonturen van Pietje Bell

1964 | Familiefilm, Avonturenfilm

Nederland 1964. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Jeu Consten, Thea Eyssen, Cor van der Linden, No Bours en Lies Bours.

Pietje en zijn vriendjes halen de nodige streken uit. Ze geven een circusvoorstelling maar er ontstaat brand. Pietje en Engeltje vluchten en ontdekken een oude schuit met gestolen waar. De boeven worden gevangen en overgeleverd aan de politie. Goede rol van Jeu Consten. Leuke film.

Sjors en Sjimmie op het pirateneiland

1962 | Familiefilm, Avonturenfilm, Jeugdfilm

Nederland 1962. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Cor van der Linden, Jos van der Linden, Frits van Wenkop, Hub Consten en Dirk Capel.

Rotsen en spelonken vormen het decor waartegen zich de avonturen afspelen van Sjors en Sjimmie als deze op het pirateneiland terechtkomen. Wat minder geslaagd.

Dik Trom en het circus

1960 | Familiefilm, Avonturenfilm

Nederland 1960. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Tonny van Schendel, No Bours, Thea Eyssen, Leo van Veen en Johnnie Custers.

Dik Trom weet in het circus drie minuten op een koppige ezel te blijven en wint daarmee de prijs. Inplaats van een fiets te kopen geeft hij het geld aan oude Kee die anders uit haar huis gezet wordt. Maar eerst wordt het nog gestolen en vangt hij met zijn vrienden de boef. Zoet.

Avonturen van een zigeunerjongen

1960 | Familiefilm, Avonturenfilm

Nederland 1960. Familiefilm van Henk van der Linden. Met o.a. Louk Perry, Cor van der Linden, No Bours, Thea Eyssen en Frits van Wenkop.

Roberto weet niet dat hij eigenlijk het kleinkind en de erfgenaam van een barones is. Zigeuners hebben hem gestolen op verzoek van een slechte advocaat. Jaren later komt alles uit als Roberto met zijn vriendjes een inbraak van de zigeuners in het familiekasteel weet te verhinderen. Afwisselend spannende en humoristische jeugdfilm.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer No Bours op televisie komt.

Reageer