Susana Pampin

Acteur

Susana Pampin is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Dos disparos

2014 | Drama, Komedie

Argentinië/Chili/Duitsland/Nederland 2014. Drama van Martín Rejtman. Met o.a. Rafael Federman, Susana Pampin, Manuela Martelli en Laura Paredes.

De zeventienjarige Mariano komt thuis uit de disco, neemt een duik in het zwembad, maait het gras en vindt in de garage een pistool. Daarmee schiet hij zich door z'n hoofd en z'n buik. Een week later is hij weer thuis, en gaat het leven gewoon door. Net als in Argentinië na de junta van de jaren zeventig. Of toch niet? Organisch gestructureerd verhaal, dat dankzij mooi gefotografeerde, serene takes en strakke montage vlot voortkabbelt, langs soms absurd-komische situaties.

Tan de repente

2002 | Drama, Komedie

Argentinië/Nederland 2002. Drama van Diego Lerman. Met o.a. Carla Crespo, Veronica Hassan, Tatiana Saphir, Beatriz Thibaudin en María Merlino.

Twee anarchistische vriendinnen, Mao en Lenin, dwingen de lingerieverkoopster Marcia op straat in Buenos Aires met hen mee te gaan. Mao wil seks met haar hebben, in een film over liefde, geschoten in korrelig zwart-wit. Droomdebuut van de pas 27-jarige Lerman, gemaakt in 2001 toen de economische neergang in Argentinië op zijn ergst was.

Silvia Prieto

1999 | Komedie

Argentinië 1999. Komedie van Martín Rejtman. Met o.a. Rosario Bléfari, Valeria Bertuccelli, Mirta Busnelli, Gabriel Fernández Capello en Luís Mancini.

'Een van de leukste Argentijnse komedies in jaren. Of misschien wel in eeuwen.' Grappig is de film zeker, maar eveneens onevenwichtig en met een graad van absurdisme waarvan je maar net moet houden. Blefari speelt Silvia Prieto, een vers gescheiden vrouw die haar leven radicaal wenst te veranderen en dit vooral uit door een niet zingende kanarie te kopen (die toch blijkt te zingen). Ze gaat naar Italië, hoort daar dat ze niet de enige Silvia Prieto is en richt de Silvia Prieto Club op. (IdH/VPRO Gids)

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Susana Pampin op televisie komt.

Reageer