Danny Noordanus

Cameraman

Danny Noordanus is cameraman.
Er zijn 3 films gevonden.

Unwanted

2017 | Drama

Nederland/XK 2017. Drama van Edon Rizvanolli. Met o.a. Jason de Ridder, Adriana Matoshi, Niki Verkaar, Edon Rizvanolli en Dennis Overeem.

Speelfilmdebuut van de in Amsterdam woonachtige Kosovaarse regisseur en acteur Edon Rizvanolli over de opvliegende zestienjarige Amsterdammer Alban, die verliefd wordt op Ana. Omdat haar vader Servisch is, rijt dat oude wonden open bij Albans moeder, die Kosovo ontvluchtte tijdens de oorlog. Onopgesmukte coming of age over acceptatie, afwijzing en de schaduw die de geschiedenis op volgende generaties werpt. Ondanks een wat schematische opzet weet Rizvanolli met weinig middelen invoelbaar te maken wat het betekent om je ergens thuis of juist onbegrepen te voelen.

Tzirk

2009 | Korte film, Documentaire

Nederland 2009. Korte film van Nova van Dijk.

Portret van een Russisch gezin dat zich, tegen beter weten in, staande probeert te houden in een klein reizend circus. Ondanks het feit dat het circus steeds meer aan populariteit inboet, wordt de achtjarige Alina door haar ouders vaak met harde hand voorbereid op een leven als circusartieste.

Iliriana

2009 | Drama, Oorlogsfilm

Nederland 2009. Drama van Ernest Meholli. Met o.a. Astrit Alihajdaraj, Marjolein Ley, Yinli Titt, Filip Bolluyt en Bram Verstegen.

Het verhaal van de Kosovaarse kunstenaar Migjén (35). Nadat zijn vrouw en zoontje tijdens de oorlog in zijn land zijn vermoord vlucht hij met zijn tweejarig dochtertje Iliriana naar Nederland. Samen met zijn Nederlandse vrouw Anna (33) probeert hij zo goed en zo kwaad als het kan een nieuw bestaan op te bouwen. Wanneer hij echter opnieuw alles dreigt te verliezen, zorgt dat voor een kanalisatie van angst en chaos in zijn hoofd. Het brengt hem tot aan de rand van de waanzin. En weer moet hij alles op alles zetten om de spoken van het verleden te bestrijden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Danny Noordanus op televisie komt.

Reageer