Tristan Dubois

Regisseur

Tristan Dubois is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Stealing Paradise

2011 | Thriller

Canada 2011. Thriller van Tristan Dubois. Met o.a. Rachael Leigh Cook, Graham Abbey en Paula Jean Hixson.

Amanda, een briljante ingenieur, is woedend wanneer een collega haar ontwerp steelt en er patent op aanvraagt. Dit had haar grote doorbraak moeten worden. Wanneer de collega wordt vermoord en Amanda hoofdverdachte is, ontdekt ze dat er iemand vastberaden is om haar het zwijgen op te leggen.

No Surrender

2011 | Thriller

Canada 2011. Thriller van Tristan Dubois. Met o.a. Mena Suvari, Serge Houde, Joseph Mesiano en Maurizio Terrazzano.

Na een heftige periode in haar leven heeft Amelia alles weer op de rails. Ze schrijft een blog waarin ze vrouwen leert voor zichzelf op te komen en geen gewelddadige relaties te accepteren. De blog levert haar bekendheid en rijkdom op, maar nu wordt ze lastiggevallen door een stalker. Is het de nieuwe man in haar leven, haar voorwaardelijk vrijgelaten ex of een gestoorde fan?

Perfect Plan

2010 | Thriller

Canada 2010. Thriller van Tristan Dubois. Met o.a. Emily Rose, Lucas Bryant, Jonathan Watton en Nicole Leroux.

Terwijl de huizenmarkt in een neerwaartse spiraal terechtkomt, krijgt de mooie, jonge makelaar Lauren de kans van haar leven. Ze krijgt de verkoop van een exclusief herenhuis in Chicago in haar schoot geworpen. Een broer en zus willen het huis, een erfenis van hun ouders, verkopen. Lauren weet heel snel een koper te vinden die het huis contant wil betalen, totdat ze erachter komt dat de kopers bedriegers zijn en de werkelijke eigenaars zijn vermoord. Lauren realiseert zich dat ze slachtoffer is geworden van een scam en tevens een dekmantel is voor moord. Ze besluit uit te zoeken wie haar bedrogen heeft en waarom.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tristan Dubois op televisie komt.

Reageer