Lucretia Love

Acteur

Lucretia Love is acteur.
Er zijn 10 films gevonden.

Scandalo in famiglia

1976 | Komedie, Erotiek

Italië 1976. Komedie van Marcello Andrei. Met o.a. Gloria Guida, Giancarlo Chirizzi, Lucretia Love, Giuseppe Anatrelli en Gianni Nazzaro.

Routine Italiaanse softcore-porno met Guida als het groene blaadje dat het - blijkbaar in een constante staat van seksuele opwinding verkerend - manvolk het hoofd en andere lichaamsdelen op hol brengt. Al even opwindend als het gestoei van twee vette padden met huiduitslag.

Amazzoni donne d'amore e di guerra

1974 | Avonturenfilm

Italië/Spanje 1974. Avonturenfilm van Al Bradley. Met o.a. Lincoln Tate, Lucretia Love, Paola Tedesco, Solvy Scubing en Robert Widmark.

Stuntelige Z-film met wraaklustige amazones die in exotische jungles mansvolk achterna zitten. Waarom wordt nooit helemaal duidelijk in deze in iemands achtertuin gefilmde, vermoeiende exploitatie vol routineus geweld en schuchtere seks. Achter het pseudoniem Al Bradley verschuilt zich een beschaamde Alfonso Brescia.

The Arena

1973 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1973. Avonturenfilm van Steve Carver. Met o.a. Pam Grier, Margaret Markov, Lucretia Love en Paul Muller.

Overdadig (althans voor Roger Corman) spektakel dat speelt ergens in het oude Rome waar alle gladiatoren vrouwen zijn. Nogal verrassend feministisch uitgangspunt, al blijven de fysieke attracties van Grier en Markov het belangrijkst.

Piazza pulita

1973 | Misdaad

Verenigde Staten/Italië 1973. Misdaad van Luigi Vanzi. Met o.a. Tony Anthony, Lucretia Love, Adolfo Celi, Richard Conte en Lionel Stander.

De totale oorlog tussen gangsterbendes in West Virginia tijdens de drooglegging. De film is op alle fronten minder dan middelmatig, maar excelleert in de weergave van grafisch bloedvergieten en hysterische vuurgevechten. Vanzi regisseerde als Vance Lewis. USA-titel: PETE, PEARL AND THE POLE.

Karate amazones

1973 | Avonturenfilm, Actiefilm

Italië 1973. Avonturenfilm van Alfonso Brescia. Met o.a. Lincoln Tate, Robert Widmark en Lucretia Love.

Een stam van strijdbare amazones terroriseert de wijde omgeving, tot vier bandieten de dorpelingen van omliggende gehuchten karateles geven, waarna men hardhandig optrekt tegen het wilde vrouwenvolkje. Deze film vol infantiele nonsens is niet leuk, zelfs niet voor karate-liefhebbers. Brescia regisseerde als Al Bradley.

Donnez-nous notre amour quotidien

1973 | Erotiek

Frankrijk/Italië 1973. Erotiek van Claude Pierson. Met o.a. Paola Senatore, Lucretia Love, Mauro Parenti, Jacques Buron en Yves Arcanel.

Na een akelige sekservaring wil de mooie Beatrice alleen nog met meisjes naar bed. Een psychiater wordt ingeschakeld om haar weer gevoelig te maken voor 'normale' liefde. De psycho-analyse moet deze rommel een verantwoord en interessant tintje geven.

I Due figli di Trinità

1972 | Western

Italië 1972. Western van Osvaldo Civirani. Met o.a. Franco Franchi, Ciccio Ingrassia, Anny Degly Uberti, Lucretia Love en Franco Ressel.

Die beide lolbroeken Franchi/Ingrassia komen weer in het wilde westen. Ze bezitten daar een service-station waar de cowboys hun paarden kunnen laten verzorgen. Ze worden overvallen door niemand minder dan Django, maar worden gered door de legendarische Calamity Jane die hen vertelt dat zij zonen van Trinità zijn. Een jacht op een schat volgt en vele 'zogenaamd' dolkomische belevenissen.

Le Calde notti di Don Giovanni

1971 | Erotiek

Italië/Spanje 1971. Erotiek van Al Bradley. Met o.a. Robert Hoffmann, Barbara Bouchet, Ira von Fürstenberg, Annabella Incontrera en Lucretia Love.

Een lusteloze, vervelende softcore waarin ene Don Juan geholpen door zijn trouwe knecht Paco het Spaanse landschap onveilig maakt op zoek naar gewillige vrouwen. Het hoofdpersonage heet Don Juan, die een stuntelige parodie op Don Quichotte is en die in de titel om onduidelijke redenen Don Giovanni heet. Overigens is de Franse titel zo mogelijk nog mysterieuzer: LA VIE SEXUELLE D'UN PERVERTIE. En Al Bradley luistert in het gewone leven naar de naam Alfonso Brescia.

Una Colt in pugno al diavolo

1967 | Western

Italië 1967. Western van Sergio Bergonzelli. Met o.a. Bob Henry, Marisa Solinas, George Wang, Gerardo Rossi en Lucretia Love.

Een zeer middelmatige Italo-western waarin soldaten een bandieten-dorp aanvallen en uiteindelijk veroveren. De held zet zich in voor de bendeleider met wie hij vroeger bevriend was.

Vaya con Dios Gringo

1966 | Western

Italië 1966. Western van Edoardo Mulargia. Met o.a. Glenn Saxson, Ignazio Spalia, Lucretia Love, Aldo Berti en Pasqual Simeoli.

Gringo (Saxon) komt in de gevangenis terecht door toedoen van de gebroeders Criss die zijn broer vermoorden en hem daarna de schuld van een moord geven. Met een vriend en vier bandieten weet hij uit te breken. De tocht is lang en gevaarlijk: er zijn achtervolgers en de vier bandieten gijzelen ook nog het meisje Love dat dan door Saxon zo goed mogelijk beschermd wordt. Uiteindelijk arriveert Saxon in Pueblo, zijn geboortestad, om wraak te nemen op de vier broers Criss. Een gebruikelijke wraak-western uit Italië.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lucretia Love op televisie komt.

Reageer