Elizabeth Wagner

Acteur

Elizabeth Wagner is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Lapdancer

1995 | Drama

Verenigde Staten 1995. Drama van Arthur Björn Egeli. Met o.a. Elizabeth Wagner, Steven Kesmodel, Jennifer Wolf, Robert Emmett en Holly Hastings.

Egeli die de mensheid ook de film UNCONDITIONAL LOVE (1994) schonk over een jonge kunstenaar die een eigen stijl wil maken en twijfelt of hij wel van zijn kunst kan leven, heeft hier een film gedraaid over een jonge vrouw die zich bewust wordt van het feit dat haar carrière op niets is uitgedraaid. Ze laat zich door een vriendin beïnvloeden en wordt een groezelig nachtclubmilieu van seks, drugs en dans binnengetrokken. Gelukkig is haar vriend er nog om haar uit die benarde situatie te redden. Het is aardig bedacht, maar het blijft toch veel te veel aan de oppervlakte.

Lapdancer

1995 | Erotiek, Thriller

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Arthur Egeli. Met o.a. Steven Kesmodel, Elizabeth Wagner, James Joseph, Robert Emmett en Jennifer Wolf.

Natalie staat op een keerpunt in haar leven. Haar geld begint op te raken en daarbij wordt ze ook nog gepasseerd bij een promotie op haar werk. Wanneer ze Denise, een oude vriendin, tegen het lijf loopt, die haar introduceert in de wereld van het erotisch dansen, heeft Natalie een nieuwe manier gevonden om aan geld te komen.

Wild Orchid

1990 | Erotiek, Drama, Thriller

Verenigde Staten 1990. Erotiek van Zalman King. Met o.a. Mickey Rourke, Jacqueline Bisset, Carré Otis, Assumpta Serna en Bruce Greenwood.

Een mooie jonge vrouw vergezelt in opdracht van een advocatenbureau een door de wol geverfde bankierster naar Rio om een bouwproject te redden. Ze maakt kennis met een self-made miljonair die perverse seksuele obsessies heeft. Dom, quasi modieus, zeer gekunsteld en hitserig. Rio werd visueel nog nooit zo mooi gefilmd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Elizabeth Wagner op televisie komt.

Reageer