Nia Medi

Acteur

Nia Medi is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Wild justice/Dial

1995 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1995. Thriller van Paul Turner. Met o.a. Dafydd Emyr, Nia Medi en Nick McGaughey.

Als Rhiannon onverwachts eerder naar huis komt, betrapt ze haar verloofde met een amdere vrouw en keert ze terug naar haar geboortedorp. Daar ontmoet ze haar broer Alun, die vertelt dat haar ex David, die hun zus vermoord heeft, weer op vrije voeten is. Alun is vastbesloten om wraak te nemen en slaat David met een paar vrienden in elkaar, waarna ze hem naar een sanatorium slepen, waar Rhiannon nog net op tijd verschijnt om een moord te voorkomen en David zich uit de voeten kan maken

Wild Justice

1994 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1994. Thriller van Paul Turner. Met o.a. Nia Medi, Dafydd Emyr, Nick McGaughey, Christine Pritchard en Trevor Solway.

Drie jaar nadat hun jongste dochter Catrin verkracht en vermoord werd, krijgt de familie Hughes te horen dat de moordenaar en (ook nog eens de) ex-vriend van Catrin, David Griffith wegens goed gedrag weer op vrije voeten is. De zoon des huizes Alun (Emyr) is razend om dit onrecht en wil zelf het recht in eigen hand nemen. Samen met enkele vrienden nemen ze de moordenaar te grazen en folteren hem in een verlaten gebouw.

Gwynfyd

1992 | Drama, Familiefilm

Verenigd Koninkrijk 1992. Drama van Emlyn Williams. Met o.a. Luned Gwilym, Sioned Meleri, Tammi Jones, Elliw Lloyd Owen en Elliw Haf.

Gevoelige film over een tiener die opgroeit tot een jonge vrouw. Speelt rond 1958 in Wales (en is ook in het Welsh geproken). Nostalgische rock 'n' roll-muziek uit het tijdperk.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nia Medi op televisie komt.

Reageer