David Williams

Acteur, Scenarist, Editor

David Williams is acteur, scenarist en editor.
Er zijn 3 films gevonden.

Cruise of the gods

2002 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 2002. Komedie van Declan Lowney. Met o.a. David Williams, Steve Coogan en Bob Brydon.

De ster van een cultprogramma uit de jaren '80 werkt als hotelportier wanneer hij de kans krijgt mee te gaan op een cruise die is georganiseerd door fans. Hij is echter niet voorbereid op de adoratie van zijn fans en een onverwacht sterfgeval zorgt ervoor dat de cruise verre van rimpelloos verloopt.

The Two Worlds of Jennie Logan

1979 | Mysterie, Romantiek, Fantasy, Animatie

Verenigde Staten 1979. Mysterie van Frank De Felitta. Met o.a. Lindsay Wagner, Marc Singer, Alan Feinstein, Linda Gray en Henry Wilcoxon.

Een romantisch mysterie met Wagner die zojuist een in Victoriaanse stijl gebouwd huis heeft betrokken. Ze vindt er een oude jurk. Op het ogenblik dat ze deze aantrekt, wordt ze naar 1899 verplaatst. Hier ontmoet ze kunstschilder Singer, die zojuist zijn vrouw - die sterke gelijkenis vertoonde met Wagner - verloren is. Ze worden verliefd op elkaar. Het scenario dat door De Fellita zelf geschreven is naar de roman Second Sight van David Williams, zit zeer spitsvondig in elkaar en heeft een onverwacht einde. De sfeer rond 1900 is smaakvol en decoratief in beeld gebracht. Zeer

Kidnapped

1978 |

Frankrijk/Duitsland 1978. Jean-Pierre Decourt. Met o.a. Aude Landry, Ekkehardt Belle en David McCallum.

Schotland, 1751. Na de dood van zijn vader wordt de zeventienjarige David Balfour naar zijn oom Ebenezer gestuurd, die in de buurt van Edinburgh woont. Ebenezer heeft het op het geld van zijn neef voorzien en hij laat hem door een kapitein op een schip lokken, dat naar Amerika vaart. De bemanning bestaat uit mislukkelingen, maar met rebel Alan Breck kan David het goed vinden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer David Williams op televisie komt.

Reageer