Fernando Palacios is regisseur.
Er zijn 12 films gevonden.

Siempre es domingo

1965 | Komedie

Spanje 1965. Komedie van Fernando Palacios. Met o.a. María Mahor, José Rubio, Carlos Larrañaga en María Luisa Merlo.

De lol die een groep vrienden uit de betere kringen heeft. Een komisch knoeiwerk met sociologische pretenties.

La Familia y uno más

1965 | Komedie

Spanje 1965. Komedie van Fernando Palacios. Met o.a. Alberto Closas, Julia Gutiérrez, José Luis Lopéz Vázquez en Soledad Miranda.

De tegenspoed van een groot gezin. Vervolg op de eveneens betreurenswaardige LA GRAN FAMILIA.

3 de la Cruz Roja

1965 | Komedie

Spanje 1965. Komedie van Fernando Palacios. Met o.a. Tony Leblanc, José Luis Lopéz Vázquez, Manolo Gómez Bur en Mara Cruz.

Drie voetbalfans besluiten bij het Rode Kruis te gaan werken om zodoende de wedstrijden gratis te kunnen zien. Een moraliserende en zeer voorspelbare film.

Operación embajada

1963 | Komedie

Spanje 1963. Komedie van Fernando Palacios. Met o.a. Alberto Closas, Analía Gadé, José Luis Lopéz Vázquez en Silvia Solar.

Een diplomaat droomt er van eens ambassadeur te worden. Een dwaze en onaantrekkelijke film.

Marisol rumbo a Riío

1963 | Komedie, Musical

Spanje 1963. Komedie van Fernando Palacios.

Een meisje vertrekt met haar moeder naar Rio de Janeiro om zich met haar tweelingzusje te herenigen. Een van de meest acceptabele en vindingrijke films met het toenmalige wonderkind Marisol, met de onovertroffen Gisia Paradis als vamp in de trant van Lana Turner.

Vuelve San Valentin

1962 | Komedie

Spanje 1962. Komedie van Fernando Palacios. Met o.a. Jorge Rigaud, Amparo Soler Leal, Cassen en José Luis Lopéz Vázquez.

De Heilige Valentijn daalt op aarde neer om een einde te maken aan de bedroevende echtelijke ruzies. Een vervolg op EL DIA DE LOS ENAMORADOS, opnieuw geregisseerd door Palacios, een van de meest rampzalige, opportunistische en reactionaire regisseurs die de Spaanse film ooit heeft gekend.

La Gran familia

1962 | Komedie

Spanje 1962. Komedie van Fernando Palacios. Met o.a. Alberto Closas, Amparo Soler Leal, Pepe Isbert en José Luis Lopéz Vázquez.

De alledaagse wederwaardigheden van een kroostrijk Spaans gezin. Een paternalistisch en achterlijk knoeiwerk. Deze film werd toch zo'n kassucces dat er ook nog een vervolg van gemaakt werd.

Juanito

1960 | Fantasy

Spanje/Duitsland 1960. Fantasy van Fernando Palacios. Met o.a. Pablito Calvo, Sabine Bethman, Hans von Borsody en Alfredo Mayo.

In een denkbeeldig land moet het zoontje van de president vluchten voor de revolutionairen. Calvo was het kind dat de hoofdrol speelde in MARCELINO, PAN Y VINO.

Unsere Heimat ist die ganze Welt

1959 | Avonturenfilm

Duitsland/Spanje 1959. Avonturenfilm van Fernando Palacios. Met o.a. Pablio Calvo, Georg Thomalla, Sabine Bethmann, Hans von Borsody en Pilar Cansino.

Tijdens een revolutie in een Zuid-Amerikaans staatje raken het zoontje van de president en een avontuurlijke jager- houthakker samen verwikkeld in de strijd tegen de rebellen. Onderhoudend, maar niet opwindend.

El Día de los enamorados

1959 | Komedie

Spanje 1959. Komedie van Fernando Palacios. Met o.a. Tony Leblanc, Conchita Velasco, Jorge Rigaud en Katia Loritz.

Het verhaal van vier verloofde stellen die uiteindelijk allemaal zullen trouwen. Destijds de klassieke Spaanse komedie.

El Tirano de Toledo

1952 | Avonturenfilm

Italië/Spanje/Frankrijk 1952. Avonturenfilm van Henri Decoin en Fernando Palacios. Met o.a. Alida Valli, Pedro Armendáriz, Marisa de Leza en Gérard Landry.

In de 19de eeuw probeert een groep guerillastrijders de man die grote politieke invloed in Toledo heeft te verdrijven. Een sympathieke, maar onsamenhangende avonturenfilm.

Cadetes de la naval

1944 | Drama

Mexico 1944. Drama van Fernando Palacios. Met o.a. Ricardo Montalbán, Abel Salazar en Susana Cora.

De avonturen van twee marinecadetten die zich ontpoppen als helden. Zeldzaam slecht gefilmd. Opmerkelijke rol van de dichteres Pita Amor, met een grappige imitatie van María Félix die een rumba danst.