Eva Lyberten

Acteur

Eva Lyberten is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Muñecas de trapo

1984 | Drama

Spanje 1984. Drama van Jordi Grau. Met o.a. Beatríz Galbó, Ana Gracia, Eva Lyberten, Beatriz Galbo en Pedro Díez del Corral.

Het verhaal van een driehoeksverhouding tussen een echtpaar en een intieme vriendin van de vrouw. Tussen de beide vrouwen heeft altijd al een wederzijdse aantrekkingskracht bestaan. Een van de grootste mislukkingen van de hedendaagse Spaanse film.

Fuga de Ceylan

1983 | Avonturenfilm, Erotiek

Zwitserland/Spanje 1983. Avonturenfilm van Jacques Orth. Met o.a. Vera Floux, Chris Murphy, Eva Lyberten en Beatrice Philippe.

Een grafisch verslaggever onderneemt een reis naar Ceylon in gezelschap van twee hartstochtelijke modellen. Een onvertoonbare film.

La Caliente niña Julieta

1981 | Erotiek, Komedie

Spanje 1981. Erotiek van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Eva Lyberten, Vicki Palma en Andrea Albani.

Twee echtparen die aan partnerruil doen, ontvangen een nieuwe geliefde voor hun erotische spelletjes. Een moeizame, erotische komedie van zeer laag niveau.

Viciosas al desnudo

1980 | Erotiek

Spanje 1980. Erotiek van Manuel Esteba. Met o.a. Jack Taylor, Eva Lyberten en Adriana Vega.

Twee meisjes verleiden een schrijver in een afschuwelijk en uiterst reactionair plagiaat van de Amerikaanse film DEATH GAME.

Patricia - Einmal Himmel und zurück

1980 | Misdaad, Erotiek

Duitsland 1980. Misdaad van Hubert Frank. Met o.a. Anne Parillaud, José De Villalonga, Paca Gabaldon, Roland Kovac en Sascha Hehn.

Deze film verbindt talrijke seksscènes aan een zeer mager verhaaltje over de strijd om een vermeende nalatenschap. De z.g. erfgename reist naar Spanje, waar een strijd ontbrandt over de nalatenschap terwijl de z.g. overleden vader 'observeert'.

Podrías con 5 chicas a la vez?

1979 | Erotiek, Komedie

Spanje 1979. Erotiek van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Alfredo Alba, Raquel Evans, Eva Lyberten en Patricia Becker.

Nadat een jongen vijf vurige meisjes heeft bezeten, die bovendien lesbische verhoudingen met elkaar hebben, wordt hij uiteindelijk homosexueel. Een 'soft-core'-film, die min of meer een parodie op zichzelf is, waarin alleen de sensuele kracht van Raquel Evans een bepaalde klasse heeft.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Eva Lyberten op televisie komt.

Reageer