Janus Blythe

Acteur

Janus Blythe is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Soldier's Fortune

1991 | Actiefilm, Thriller, Drama

Verenigde Staten 1991. Actiefilm van Arthur N. Mele. Met o.a. Gil Gerard, Buck Flower, Barbara Bingham, Dan Haggerty en Wild Bill Mock.

Gerard is een heldhaftige huurling, wiens dochter ontvoerd is door schurkachtige commando's. Hij is de hele film lang bezig een ploeg avonturiers bij elkaar te harken om de boeven te grazen te nemen, en de kijker wordt doodmoe van al dat haantjesgedoe, zonder dat er ook maar iets gebeurt. De Koning van de Goedkope Film, Fred Olen Ray heeft nog meegeschreven aan dat gelul.

The Hills have Eyes

1977 | Horror

Verenigde Staten 1977. Horror van Wes Craven. Met o.a. John Steadman, Janus Blythe, James Whitworth, Martin Speer en Robert Houston.

Een godvrezend Amerikaans burgergezinnetje gaat met de auto op vakantie naar Californi[KA3]e. Autopech maakt echter een vroegtijdig einde aan hun reis en in de woestijn komen ze oog in oog te staan met een allesbehalve alledaags gezin, waarvan de vader slachtoffer werd van de gevolgen van een kernproef. Kannibalen communiceren via gestolen CB-radio`s en terroriseren de indringers, met vrouw en kinderen. Satirische variante op DELIVERANCE en THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE, waarin cineast/regisseur Craven duidelijk uit is op het shockeren van het publiek. De film is op bepaalde momenten echt angstaanjagend. Reus Berryman (de kaalhoofdige zoon) moet voor de rest van zijn carrière telkens zijn rol uit deze cult-film herhalen. Camerawerk van Eric Saarinen. Let op: in de Duits gesproken versie zijn de woestijnbarbaren buitenaardse wezens die met hun UFO op aarde neergestort zijn, waardoor het scenario gewoon krankzinnig wordt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Janus Blythe op televisie komt.

Reageer