Eva Mondolfi

Acteur

Eva Mondolfi is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Sicario

1994 | Familiefilm, Drama

Venezuela 1994. Familiefilm van Met o.a. Petro Lander, Gledys Ibarra, Eva Mondolfi, William Moreno en Alfredo Medina.

Sicario betekent huurmoordenaar. Jairo (Olivarez) is zeventien. Hij houdt van voetbal en is fan van de keeper van het nationale team van Colombia. Hij woont in een volksbuurt in Medelin, het vermaarde centrum van de harddrugs. Zijn moeder, Carlota (Ibarra) slooft als dienster in een restaurant en heeft een verhouding met een collega, die in hetzelfde restaurant werkt. Zijn oudere zuster maakt constant ruzie met haar vriend. Jairo wil dit niet langer meer meemaken en besluit beroepskiller te worden, maar weet van de meet af aan dat wie het zwaard opneemt, er ook aan ten onder gaat. En zo geschiedt het. Veelvuldig bekroonde film die een haarscherp portret geeft van de Zuid-Amerikaanse jeugd die nergens uitzicht op heeft. Het scenario is van David Suárez en het is de vierde avondvullende film van Novoa. Het camerawerk is van Oscar Pérez.

Coplan: Retour aux sources

1989 |

Frankrijk 1989. Philippe Toledano. Met o.a. Philippe Caroit, Patachou, Pierre Dux, Ruddy Rodriguez en Miguel Angel Landa.

De Franse James Bond, Coplan (Caroit) reist naar Venezuela om een licentiecontract voor de bouw van Exocet-raketten te onderzoeken. De voormalige chansoni[KA2]ere Patachou (in de film dik over de zestig) speelt een fikse rol in deze aflevering van de serie, die na twintig jaar een nieuw leven werd ingeblazen. Er werden er nog meer geproduceerd. Het camerawerk is van Johnny Semeco, en het scenario werd geschreven door Philippe Madral.

La boda

1982 | Drama

Venezuela 1982. Drama van Thaelman Urgelles. Met o.a. Eva Mondolfi, Antonieta Colón, Asdrubal Meléndez en Carlos Carrero.

Een jong echtpaar uit een proletarisch milieu probeert een hogere sociale status te bereiken. Een armzalige film met een bijzonder zwakke kritische houding.

Eva, Julia, Perla

1980 | Drama

Spanje/Venezuela 1980. Drama van Mauricio Walerstein. Met o.a. Eva Mondolfi, Charo López, Perla Vonasex en Hilda Vera.

De dagelijkse frustatie van drie jonge zusjes uit de middenklasse. Pretentieuze en vervelende film die begrijpelijkerwijze bekritiseerd werd.

La empresa perdona un momento de locura

1978 | Drama

Venezuela 1978. Drama van Mauricio Walerstein. Met o.a. Simón Díaz, Eva Mondolfi, Asdrúbal Meléndez en Arturo Calderón.

De klassenstrijd tussen de bourgeoisie en het proletariaat wordt uitgedrukt in de conflicten van een vakarbeider die als gevolg plotseling een zenuwinzinking krijgt in de fabriek waar hij al twintig jaar werkt. Klassieke film binnen de Venezolaanse cinema.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Eva Mondolfi op televisie komt.

Reageer